Blog

Ești asigurat SIGNAL IDUNA? Beneficiezi de transport gratuit, prin compania Bolt, pentru a ajunge în siguranță la spital și a reveni sănătos acasă

15.11.2021

Cu toții știm cât de îngrijorați suntem când avem nevoie o intervenție medicală ce presupune spitalizare și cât de vulnerabili devenim în fața provocărilor ce urmează. În astfel de momente este important să îi avem alături pe cei dragi, dar cum ar fi dacă am putea avea mai mult decât atât?

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, prin parteneriatul special realizat cu Bolt, îți oferă un beneficiu suplimentar, cu ocazia accesării serviciilor de spitalizare prin decontare directă sau prin cardul bancar Easy Pay, servicii acoperite conform planului de asigurare deținut. Astfel, ai asigurat transport gratuit pentru a ajunge în siguranță la spital și a reveni sănătos acasă, la cei dragi și la activitățile preferate.

În contextul actual pandemic este foarte important să respecți toate măsurile de siguranță recomandate de autorități, însă la fel de important este și să te deplasezi în siguranță, mai ales atunci când ai nevoie de spitalizare. Ne bucurăm să îți fim alături în aceste momente, pentru ca tu să te concentrezi doar asupra sănătății tale!

Beneficiul suplimentar poate fi accesat în toate cele 17 orașe în care Bolt activează (Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Târgoviște), deplasarea fiind asigurată în perimetrul acestora.

La confirmarea acoperirii serviciilor de spitalizare, vei primi și un cod promoțional pe care îl vei utiliza în aplicația Bolt și care îți va asigura deplasarea la spital și de la spital înapoi acasă. Aplicația se poate instala gratuit din Google Play, AppStore și Huawei AppGallery. Toate informațiile necesare îți vor fi transmise și pe e-mail.

Vizualizează termenii și condițiile campaniei.

SIGNAL IDUNA și Bolt te ajută să te deplasezi în siguranță!

Citeste si