Blog

Cum sa ai grija de sanatatea ta cand job-ul iti lasa la dispozitie foarte putin timp

20.08.2019

Cand ai un loc de munca foarte solicitant, care implica si multe deplasari, ultimul lucru la care vrei sa te gandesti sunt problemele de sanatate. Totusi, problemele medicale vin de obicei pe neasteptate si nu trebuie tratate cu indiferenta, pentru ca pot avea consecinte neplacute.

Din acest motiv, atunci cand pleci intr-o deplasare este recomandat sa tii cont de cateva aspecte care te vor ajuta sa iti mentii sanatatea si starea de bine:

  • Atunci cand mananci in oras, incearca specialitatile locale cu grija: nu cumpara orice iti face cu ochiul pe strada si nu te aventura sa incerci un produs despre care nu stii cum a fost pregatit. Alege restaurante de incredere, mai ales ca in zilele noastre este simplu sa gasești pe internet recenzii despre aproape orice local
  • Pregateste-te din timp cu haine potrivite, in functie de vremea care se anunta si ia masuri pentru conditii de vreme extrema
  • Spala-te pe maini cu regularitate cand vii de afara si inainte sa consumi alimente

Dincolo de aceste masuri preventive, se poate intampla ca, indiferent de cat de multa atentie acorzi sanatatii, sa te confrunti totusi cu o problema de sanatate pe care nici nu ai luat-o in calcul. In acest caz, e bine de stiut ca asigurarea ta de sanatate iti este alaturi.

Beneficiaza de o asigurare de sanatate individuala!

Cum te ajuta asigurarea Signal Iduna in tara 

Fiind o persoana ocupata si activa, ai cu siguranta nevoie de un partener de incredere in ceea ce priveste partea de servicii medicale: asigurarile Signal Iduna te ajuta sa obtii cele mai bune ingrijiri de specialitate, fara a pierde timp sau efort pentru asta. Aplicatia Signal Care Assistant este un fel de asistent personal mobil si foarte capabil, care te ajuta sa verifici serviciile acoperite, sa identifici usor cea mai apropiata clinica partenera sau sa soliciti returnarea costurilor achitate, printr-un dosar de rambursare.

Asigurarea individuala de sanatate de la Signal Iduna poate fi utilizata si pentru a-ti deconta serviciile de spitalizare, iar procesul este unul simplu: achiti factura care contine costurile integrale direct catre furnizorul de servicii medicale, iar ulterior suma iti este rambursata, conform contractului de asigurare . 

De cele mai multe ori iti spui: “mie nu mi se poate intampla”, insa in viata este bine sa iei in calcul orice risc. Incheie o asigurare individuala si vei putea lucra si trai fara grija costurilor cauzate de problemele de sanatate.

Citeste si