Blog

Alege direct din aplicația Signal Care Assistant asigurarea de sănătate potrivită nevoilor tale!

02.09.2021

Cu siguranță suntem cu toții de acord că tehnologia și apariția Internetului ne-au ușurat multe dintre aspectele vieții de zi cu zi. De la cumpărături, acces la informații, contactul cu prietenii, totul este doar la un click distanță. 

Acum, ai posibilitatea să gestionezi online mult mai rapid inclusiv aspectele legate de sănătatea ta. Poți chiar să închei o asigurare de sănătate direct de pe telefon.  

Cum poți cumpăra o asigurare de la SIGNAL IDUNA prin aplicația Signal Care Assistant?

Să ai grijă de sănătatea ta nu a fost nicicând mai simplu. Instalează aplicația Signal Care Assistant pe telefon sau pe calculator și poți cumpăra asigurarea de sănătate potrivită nevoilor tale sau a celor dragi!  

Dacă ai deja un cont de asigurat creat, poți intra direct în contul tău pentru a realiza achiziția. În caz contrar, poți accesa aplicația ca utilizator neautentificat. Din secțiunea „Cum te putem ajuta" selectezi „Cumpără asigurări private de sănătate". La acest pas, vei face cunoștință cu produsele SIGNAL IDUNA și îl poți alege pe cel potrivit nevoilor tale. Odată ce te-ai decis, urmează să completezi informațiile tale personale, să confirmi acordul privind prelucrarea datelor, să parcurgi formularul de „Analiză cerințe și necesități (DNT)" și să completezi datele personale ale asiguratului sau să verifici corectitudinea acestora, după caz. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să alegi recurența plății și perioada de contractare, iar mai apoi să efectuezi plata online.

Pentru asigurarea individuală de sănătate Take Care te va contacta un reprezentat SIGNAL IDUNA pentru interviul medical, urmând să primești direct pe adresa ta de e-mail un răspuns și, după caz, contractul de asigurare. 

Asta a fost tot! În doar câțiva pași simpli ți-ai încheiat asigurarea de sănătate la SIGNAL IDUNA și beneficiezi de protecție în cazul unor evenimente medicale neprevăzute.

Citeste si