Stiri

Tiberiu Cristian Maier, reconfirmat în funcția de Președinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE

14.02.2024

Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou mandat la conducerea companiei.

Tiberiu Maier este la cel de-al treilea mandat la conducerea SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, alăturându-se companiei în anul 2007, în procesul de autorizare a acesteia.

Alături de echipa de profesioniști pe care o coordonează, Tiberiu Maier a înregistrat o serie de performanțe notabile pe piața asigurărilor din România, iar rezultatele obținute au contribuit semnificativ atât asupra creșterii continue a companiei, cât și asupra dezvoltării pieței de asigurări de sănătate din România.

SIGNAL IDUNA este liderul segmentului asigurărilor de sănătate în România, conform rapoartelor ASF din ultimii patru ani. Această poziție este menținută cu succes datorită focusului constant pe serviciile de calitate înaltă și implementării soluțiilor de asigurare de sănătate potrivite și accesibile pentru familii și companii de orice tip și orice dimensiune.

În anul 2023, printr-un proiect coordonat integral de către SIGNAL IDUNA România, s-a finalizat procesul de achiziție și fuziune a companiilor ERGO din România. Această decizie strategică a implicat extinderea portofoliului către asigurările generale, diversificarea serviciilor oferite și creșterea numărului de clienți, consolidând poziția companiei pe piața locală de profil, tranformând-o în partenerul de încredere al românilor, pentru orice situație neprevăzută.

„Sunt onorat să mă aflu în continuare la conducerea unei companii în care am ocazia, zi de zi, să colaborez cu profesioniști dedicați. Le mulțumesc pentru încrederea acordată de-a lungul anilor atât lor, Grupului SIGNAL IDUNA din Germania, cât și clienților și partenerilor. Sunt ferm convins că doar prin eforturi colective putem contribui activ la crearea unei vieți mai bune și mai sigure pentru români, păstrând același standarde de calitate care ne definesc”, precizează Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

 

Tiberiu Maier va exercita în continuare și funcția de Președinte al Consiliului de Administraţie SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI.

Citeste si