Stiri

SIGNAL IDUNA sprijină Asociația Magic și aduce un strop de magie în viața copiilor cu afecțiuni grave

24.12.2020

Responsabilitatea socială se clădește prin realizarea de acțiuni care generează schimbări favorabile pentru oameni și comunitate. Iar asta este ceea ce SIGNAL IDUNA își dorește  – să ofere o mână de ajutor pentru a face un pic mai bună viața celor mai puțin norocoși.  

Chiar dacă anul acesta a fost cu totul diferit, este important ca unele lucruri să rămână neschimbate: grija pentru sănătate. De aceea, am hotărât să susținem Asociația Magic în demersurile pentru sprijinirea copiilor cu afecțiuni grave și a familiilor acestora. Încă de la prima interacțiune, am fost impresionați de proiectele pe care au reușit să le clădească, de implicarea permanentă și devotamentul acestora. 

Ne-a atras în mod special inițiativa MagiCARE prin care se oferă consiliere gratuită și suport psiho-social pentru copiii diagnosticați, părinții și frații acestora pe întreg parcursul luptei cu boala. Așadar, SIGNAL IDUNA a devenit partenerul Asociației Magic și acoperă costul a peste 300 de ore de terapie gratuită pentru anul 2021.

Te invităm să susții și tu inițiativele Asociației Magic. Gasiti mai multe informații despre întreaga activitate și posibilitatea de implicare pe site-ul acestora. 

#SignalIduna #TakeCare #AsociatiaMagic #mainimagice

Citeste si