Stiri

Signal Iduna si reteaua de laboratoare Clinica Sante te pregatesc de scoala. Pachete speciale pentru scolari, prescolari si studenti

28.08.2019

Pregatirile pentru prima zi de scoala sunt importante pentru copii si studenti, dar mai ales pentru parinti.

Anul acesta, in perioada 25.08.2019 – 31.10.2019, SIGNAL IDUNA si reteaua nationala de laboratoare  Clinica Sante ti-au pregatit doua pachete speciale pentru inceput de an scolar si universitar.

Intrarea in colectivitate, dupa vacanta de vara este un pas important pentru cei mici. Analizele specifice sunt deja cerute de o mare parte de scoli si gradinite. Noi, cei de la SIGNAL IDUNA am pregatit alaturi de Clinica Sante un pachet promotional pentru ca parintii si intreaga familie sa isi poata proteja sanatatea cat mai bine.

Descopera mai jos analizele care fac parte din pachetul pentru scolari si prescolari.

Pachet scolari si prescolari

Inceputul anului universitar este un pas important in viata unui tanar adult. Dupa vacanta, aceasta perioada poate fi una destul de solicitanta, iar verificarea unor parametrii standard poate fi o decizie importanta pentru protejarea sanatatii pe parcursul noului an universitar.

Descopera mai jos analizele care fac parte din pachetul pentru studenti.

Pachet analize studenti

Modalitatea de accesare a promotiei:

Ca sa poti beneficia de pachetele promotionale, intra in aplicatia de mobil Signal Care Assistant, descopera codul de campanie in ultima stire adaugata, in meniul Noutati si foloseste codul cand te prezinți în oricare centru de analize Clinica Sante .

Pachetele se pot accesa în oricare centru de analize medicale Clinica Sante din țară, fara recomandare medicala, fără programare  și fara sa fie nevoie de inregistrarea programarii prin Signal Care Assistant sau Call Center SIGNAL IDUNA.  

Descopera lista centrelor de recoltare Clinica Sante pe site-ul https://www.clinica-sante.ro/filiale/ sau pe harta clinicilor din website-ul nostru in pagina cu harta interactiva pentru partenerii Mediqa Net https://www.signal-iduna.ro/harta-clinici-mediqa-net

Citeste si