Stiri

Signal Iduna Romania si brokerul de asigurare GrECo Romania GmbH Viena Sucursala Bucuresti ofera solutii de asigurari private pentru angajatii Continental Sibiu

03.06.2019

Continental Sibiu a ales sa adauge un nou beneficiu listei deja existente, care sa contribuie la protejarea sanatatii angajatilor. Compania a extins si diversificat planul de asigurari private de sanatate pentru fiecare dintre cei aproximativ 4500 de angajati. Asigurarea este oferita in parteneriat cu Signal Iduna Romania si  GrECo Romania.

Aceasta acopera riscul de imbolnavire al asiguratilor, facilitand astfel accesul angajatilor Continental Sibiu in sistemul medical de sanatate privata, acoperind costurile serviciilor medicale. Printre serviciile acoperite de aceasta asigurare se numara: consultatii si controale, investigatii si analize de laborator si o serie de tratamente in ambulatoriu, servicii de stomatologie. Extinderea pachetului angajatilor a vizat planul de monitorizare sarcina, pachetul anual de preventie, iar  preocuparea Continental Sibiu pentru sanatatea angajatilor s-a concentrat inclusiv pe Vital Care, o componenta importanta intr-un plan de sanatate abordat complet. Serviciile medicale acoperite de asigurare pot fi prestate sau recomandate de orice medic autorizat din Romania, generalist sau specialist.

Compania a organizat intruniri de informare, ce au avut ca scop o mai buna intelegere a beneficiilor si a mecanismelor de functionare a asigurarii, la care au fost invitati toti angajatii. In cadrul acestor intruniri, reprezentantii asiguratorului Signal Iduna si consultantii  GrECo Romania Broker de asigurare, alaturi de reprezentantii departamentul de HR ai companiei, au oferit salariatilor informatiile necesare pentru accesarea facila a asigurarii. Intre acestea se numara: lista serviciilor medicale acoperite prin asigurare, lista de clinici partenere din retea (nu mai putin de 19 in judetul Sibiu si peste 800 in intreaga tara) si informatii despre modalitatile de accesare a serviciilor medicale. Asigurarea acopera costurile serviciilor medicale stabilite prin contract pentru angajatii companiei si pentru copiii minori ai acestora.

Pentru a putea facilita si mai mult accesarea serviciilor medicale, Continental Sibiu a contractat si optiunile moderne oferite de Signal Iduna si GrECo Romania. Angajatii pot sa acceseze serviciile asigurate prin trei metode: prin programare in call center sau in aplicatia mobila Signal Care Assistant, prin programare directa la una din cele 800 de clinici din reteaua Mediqa Net sau fara programare cu recuperarea ulterioara a cheltuielilor.

Pentru informarea angajatilor, Continental Sibiu si Signal Iduna au oferit tuturor angajatilor un ghid al asiguratului in care se regasesc toate informatiile necesare pentru a beneficia in mod optim si facil de asigurare. In plus, compania a pus la dispozitia salariatilor aceste informatii si pe pagina de intranet a companiei.

“Pentru noi, conceptul de <<wellbeing>> al angajatului nu ramane doar la nivel teoretic. Permanent cautam solutii prin care sa le oferim colegilor nostri beneficii care au un impact cu adevarat pozitiv in vietile lor. Asigurarea privata de sanatate este un astfel de beneficiu si ne bucuram ca am gasit in Signal Iduna Romania si GrECo Romania partenerii potriviti pentru acest proiect,” a declarat Lacramioara Daraban directorul de resurse umane al Continental Sibiu

Despre companii

Continental Sibiu

Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Societatea cu profil tehnologic, fondata in 1871 ofera solutii sigure, eficiente si accesibile pentru autovehicule, utilaje, trafic si transport. 

Continental a investit la Sibiu peste 320 de milioane de euro din 2003 pana in prezent. Aici sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unitati electronice de control. Printre produsele dezvoltate, testate si fabricate in Sibiu se numara sistemele inteligente de franare, sisteme de asistare la condus sau pedala de acceleratie care limiteaza viteza in cazul detectarii unui obstacol. Continental Sibiu are aproximativ 4.500 de angajati dintre care peste 1.000 sunt ingineri in centrul de cercetare si dezvoltare si peste 300 sunt ingineri in aria de productie. Impreuna, ei combina cunostintele in dezvoltare software si hardware, experienta in design si simulare, inovatia in domeniul inteligentei artificiale, a big data si procesele de productie.

Signal Iduna Romania

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format in 1999 prin fuziunea intre SIGNAL Versicherungen, Dortmund si IDUNA NOVA Group, Hamburg. In prezent, Signal Iduna este prezenta in Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia si Romania. 

Website: www.signal-iduna.ro

GrECo Romania GmbH Viena Sucursala Bucuresti Broker de asigurare

Grupul GrECo ofera clientilor sai solutii individuale in managementul riscurilor si al asigurarilor si este principalul broker de asigurari si consultant pentru corporatii, asociatii si autoritati din cadrul CESEE.

Grupul GrECo este o companie de familie, independenta, familia Neubrand detinand 66,67% din actiuni. Grupul GrECo, cu sediul in Viena, are 960 de angajati in 54 de birouri din 17 tari. 

Website: https://www.greco.services/en/   

Citeste si