Stiri

Signal Iduna – avem responsabilitatea sanatatii asiguratilor nostri de 10 ani, in Romania

19.03.2019

Anul acesta Signal Iduna celebreaza 10 ani de activitate in Romania. In tot acest timp eforturile Signal Iduna Romania au fost concentrate pe initiative care reflecta calitatea serviciilor si implicarea echipelor in performanta acestui tip de serviciu financiar.

“In 2008 Signal Iduna a intrat pe piata asigurarilor private de sanatate cu incredere si cu obiectivul de a seta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste asigurarile private de sanatate. In acesti ani am reusit sa castigam increderea clientilor nostri si sustinerea partenerilor in toate proiectele pe care le initiem si pe care le desfasuram. Peste 130.000 de asigurati beneficiaza de acoperirile asigurarii private de sanatate Signal Iduna Romania si ne bucura faptul ca mentinem un agajament puternic atat fata de clienti, cat si fata de partenerii nostri” spune Tiberiu Maier, Presedinte Signal Iduna Romania.

In prima jumatate a anului in curs nivelul subscrierilor a depasit 50 milioane de lei, in crestere cu 46% fata de anul trecut in aceeasi perioada, iar serviciile medicale platite, acoperite prin asigurare au crescut cu 25%, fata de anul anterior, in aceeasi perioada.

“Aniversarea de 10 ani este oportunitatea potrivita sa privim catre trecut cu mandrie si sa ne indreptam catre viitor cu incredere si nerabdare pentru a dezvolta noi proiecte inovative si curajoase. Experienta acumulata in toti acesti ani ne-a ajutat sa intelegem mai bine asteptarile clientilor nostri si sa ne focalizam eforturile in proiecte de termen lung” declara Tiberiu Maier, Presedinte Signal Iduna Romania.

Implementarea aplicatiei de mobil Signal Care Assistant a adus un nou standard pe piata romaneasca de profil. In prezent peste 16.000 de asigurati folosesc activ aceasta modalitate moderna de accesare a asigurarii. Suplimentar aplicatiei de mobil, Signal Iduna a implementat Easy Pay, prima solutie de plata in orice unitate medicala privata din tara. Astfel, asiguratul Signal Iduna are posibilitatea de a accesa orice doctor in orice clinica fara a fi nevoie sa achite serviciul medical din banii personali.

De la inceputul activitatii, compania a platit in servicii medicale peste 105.000.000 de lei, reprezentand peste 900.000 cazuri medicale aferente a peste 80.000 de pacienti unici. Aceste cifre ne fac sa intelegem ca serviciile dezvoltate de noi sunt utile, usor de accesat si acceptat de catre clientii nostri.

Citeste si