Stiri

Mihaela Drugă, reconfirmată Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE

20.02.2024

Mihaela Drugă, Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, a primit aprobarea din partea Autorității de Supraveghere Financiară pentru un nou mandat în cadrul companiei.  

Mihaela Drugă este Membră a Directoratului din 2016, după ce anterior a ocupat poziții de top management, în perioada 2008-2016. S-a alăturat echipei SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE în anul 2008, în momentul intrării companiei pe piața locală, fiind parte a echipei de management care a pus bazele subsidiarei grupului german în România.

Cu o perspectivă și înțelegere ample atât în ceea ce privește afacerea cât și managementul resurselor umane, Mihaela Drugă coordonează echipele de backoffice și frontoffice, susținând implementarea strategiei de afaceri, accelerarea proceselor de digitalizare și optimizarea serviciilor.

Experiența sa de peste 15 ani în managementul performanței și dezvoltare organizațională se reflectă în rezultate remarcabile înregistrate în evoluția SIGNAL IDUNA. Având o tradiție solidă în furnizarea de servicii de calitate, SIGNAL IDUNA pune accent constant pe dezvoltarea de soluții de asigurare inovatoare, ușor accesibile, care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și partenerilor, oferind o experiență 100% digitală, de la achiziției și până la accesarea acestora de oriunde și oricând.

“Mă bucur să continui să fiu parte a unei echipe dedicate de profesioniști în domeniul asigurărilor, care pune accent constant pe digitalizare și calitatea serviciilor oferite. Pentru SIGNAL IDUNA acesta este și un angajament ce înseamnă mai mult decât adaptarea la tehnologie, influențând direct profitabilitatea și poziționarea companiei noastre în piața de asigurări. Tehnologia evoluează rapid, iar investiția în modelul nostru digital este esențială pentru a rămâne relevanți și pentru a asigura succesul pe termen lung", precizează Mihaela Drugă, Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Mihaela Drugă, Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, este totodată și Membră a Consiliului de Administrație al SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI, compania cu un portofoliu variat de asigurări generale.

Citeste si