Stiri

Easy Pay – metoda revolutionara de acces la servicii medicale private prin asigurarea de sanatate Signal Iduna

19.03.2019

Bucuresti, 1 octombrie

Fiind cea mai mare companie de asigurari de sanatate de pe piata locala, noi, Signal Iduna, revolutionam metodele traditionale de plata pentru servicii medicale acoperite de asigurare. Ne propunem sa inchidem era dosarelor de rambursare in asigurarea de sanatate privata prin intermediul unui instrument de plata unic in Romania, la indemana pentru orice utilizator.

Easy Pay este modalitatea prin care orice unitate medicala din tara devine usor de accesat de fiecare asigurat. Metoda de plata este simplu de folosit si este adaptata nevoilor asiguratilor nostri.

Cu Easy Pay clinicile au posibilitatea sa primeasca pe loc plata serviciilor medicale, iar asiguratii sa nu mai fie nevoiti sa acceseze fonduri proprii pentru a putea avea beneficia de servicii medicale din afara retelei Mediqa Net. O metoda unica si inovativa prin care dosarele de rambursare si accesul la reteaua proprie de parteneri medicali devin subiecte de domeniul trecutului, iar tehnologia digitalizarii se integreaza cu succes in asigurarile private de sanatate.

Easy Pay ofera control asupra accesarii serviciilor medicale, nu mai sunt necesare documente transmise in original, iar plata serviciilor medicale se face simplu, prin intermediul unui card bancar alimentat direct de asigurator. Acest instrument completeaza cu succes aplicatia de mobil Signal Care Assistant, care a fost primul pas catre self-appointment si interactiune minimala pentru serviciile asigurararii. Astfel, asiguratii Signal Iduna se pot bucura de o experienta 100% digitala si sunt permanent in control de fiecare data cand sunt necesare servicii medicale.

Ideea a fost adoptata rapid de cateva mii de asigurati in doar cateva luni si devine destul de rapid metoda preferata de accesare a serviciilor pentru toti cei care prefera flexibilitatea, iar conceptul de self-service le este familiar. Corporatii importante au decis sa ofere acest beneficiu unic in piata asigurarilor de sanatate. Practic, vorbim despre plata in avans a unui serviciu medical necesar, pe care asiguratul il plateste in clinica cu un card bancar alimentat de asigurator.

“Dupa lansarea si succesul Easy Pay viziunea Signal Iduna ramane concentrata pe generatiile viitoare analizand in continuare integrarea platformelor digitale in optiunile puse la dispozitia asiguratilor. Cu siguranta digitalizarea ramane un cuvand cheie in orice proiect urmator, iar odata cu tehnologizarea pietei putem aplica metode din ce in ce mai avansate pentru facilitarea accesului la cele mai bune servicii medicale disponibile.” declara Tiberiu Maier, presedintele Signal Iduna Romania.

Citeste si