Stiri

Descoperă actualizările și îmbunătățirile din aplicația Signal Care Assistant (4.1.1)

08.08.2022

Suntem mereu în pas cu ultimele noutăți din tehnologie, de aceea aplicația Signal Care Assistant a fost actualizată pentru ca tu să poți accesa rapid și ușor serviciile și beneficiile acoperite prin polița de asigurare de sănătate sau prin asigurarea de viață cu componentă investițională.

În acestă nouă versiune am implementat îmbunătățiri ce vizeză accesarea asigurărilor de sănătate – prin opțiunile Programare, Rambursare și card Easy Pay. De asemenea, a fost adăugată opțiunea de ștergere cont.

Ca să poți beneficia de varianta îmbunătățită, este de ajuns să faci un update al aplicației sau să o reinstalezi gratuit din Magazin Play și App Store, în funcție specificațiile dispozitivului tău.

Aplicația Signal Care Assistant are un design intuitiv, este prietenoasă și te ajută să rezolvi chestiuni complexe, fără bătăi de cap. Vine în sprijinul tău pentru a putea gestiona de oriunde și oricând asigurarea de sănătate, să faci programări într-una dintre cele peste 1.200 de clinici din rețeaua Mediqa Net, să te programezi pentru telemedicină sau să obții o rambursare sau plata în avans pe cardul Easy Pay. De asemenea, prin intermediul aplicației, îți administrezi asigurarea de viață unit-linked. Ai la dispoziție o alternativă modernă și practică pentru momentele în care te afli în mișcare, când cauți confort și rapiditate în accesarea unui serviciu medical. Indiferent dacă o accesezi de pe mobil sau de pe desktop, lucrurile merg la fel de ușor.

Află mai multe despre aplicația Signal Care Assistant! Vizitează canalul de YouTube al SIGNAL IDUNA pentru informații despre accesarea funcționalităților disponibile:

Actualizeză sau descarcă Signal Care Assistant, o aplicație simplă ce rezolvă chestiuni complexe!

Citeste si