Stiri

Clinici private din Bucuresti unde poti accesa asigurarea privata de sanatate Signal Iduna

19.03.2019

Sanatatea este importanta pentru fiecare. De aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate, e bine sa stii care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru a putea actiona in timp util.

Pentru abodarea unei probleme de sanatate, poti apela atat la servicii medicale de stat, cat si la servicii medicale private. Cand esti sub acoperirea unei asigurari de sanatate private, poti beneficia de servicii in clinici medicale private, fara sa platesti costul acestora. Efortul financiar este acoperit de asigurare.

ASIGURAREA DE SANATATE SIGNAL ENTERPRISE - ACCES LA PESTE 750 DE PUNCTE DE ACCES PENTRU SERVICII MEDICALE

Daca ai asigurare de sanatate privata de la Signal Iduna, avem o veste buna pentru tine. Reteaua Mediqa Net cuprinde peste 750 de puncte de acces pentru servicii medicale, dintre care peste 120 sunt clinici private din Bucuresti. Verifica pe harta, cea mai apropiata clinica de tine sau cel mai scurt traseu pana la clinica preferata.

Esti deja in drum spre clinica, dar nu mai stii adresa? Intra in aplicatia de mobil Signal Care Assistant, disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS si poti urmari prin Google Maps traseul pana la destinatie.

Daca vrei sa afli mai multe detalii, viziteaza pagina Asigurarea de sanatate privata Signal Enterprise din site-ul nostru.

Citeste si