Stiri

Plata cu cardul Easy Pay este disponibilă prin Google Pay și Apple Pay

22.08.2022

Ai asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA și vrei să accesezi un serviciu medical fără a plăti din buzunarul propriu? Plătește oricând și oriunde direct cu telefonul mobil!

Cum? Simplu și ușor, în doar câțiva pași, adaugi cardul Easy Pay în Google Pay și Apple Pay Astfel, ca asigurat SIGNAL IDUNA vei beneficia de plăți rapide și securizate pentru serviciile medicale necesare în orice clinică, spital sau laborator medical din România.

Serviciul Apple Pay poate fi accesat prin Apple Wallet, aplicație preinstalată pe dispozitivele  iOS, iar pentru utilizatorii de Android, prin aplicația Google Pay care poate fi descărcată din Magazin Play. Plătești rapid și în sigurață direct cu telefonul mobil!

Cum adaugi cardul tău Easy Pay pe Android

  1. Deschide Magazin Play și instalează Google Pay.
  2. Introdu numărul tău de telefon.
  3. Conectează-te cu contul tău Google.
  4. Urmează instrucțiunile pentru a securiza aplicația Google Pay.
  5. Verifică numărul de telefon.
  6. Adăugă cardul tău Easy Pay.
  7. Introdu codul primit prin SMS pentru confirmare.

Poți plăti la orice furnizor medical care are afișate simbolurile:

Cum adaugi cardul tău Easy Pay pe iPhone

  1. Accesează aplicația Apple Wallet (preinstalată pe dispozitivul tău iOS) și selectează opțiunea “+”.
  2. Selectează Card de debit sau de credit.
  3. Selectează Continuare.
  4. Urmează pașii de pe ecran pentru a adăuga un card nou.
  5. Introdu codul primit prin SMS pentru confirmare.

Cum adaugi cardul tău Easy Pay pe Apple Watch

Deschide aplicația Apple Watch pe telefon, selectează Wallet & Apple Pay și apasă pe Adăugă card. Urmează apoi instrucțiunile din aplicație.

Poți plăti la orice furnizor medical care are afișate simbolurile:

Care sunt avantajele cardului Easy Pay?

  • plata ȋn avans pentru serviciile medicale necesare
  • acces la orice furnizor medical din țară, indiferent de apartenența la rețele.

Easy Pay este un instrument de plată inovator în România – un card Mastercard prepaid ce permite plata serviciilor medicale utilizând suma transferată în avans de către asigurător. Trebuie doar să soliciți în avans, cu minimum 2 zile lucrătoare înainte de data și ora programării, contravaloarea serviciilor medicale necesare.

1.  Activează cardul Easy Pay cu minimum 3 zile lucrătoare înainte de prima utilizare. Apelează Call Center SIGNAL IDUNA la numărul de telefon: 021.9910. Vei primi PIN-ul prin SMS la numărul de telefon comunicat.

2.  Solicită transferul contravalorii serviciilor medicale necesare pe cardul Easy Pay direct prin aplicația Signal Care Assistant sau apelând Call Center-ul SIGNAL IDUNA, diponibil 24/7, la numărul de telefon 021.9910.

3.  Interoghează soldul printr-un apel la numărul de telefon 031.730.7080. Vei primi o notificare prin SMS la fiecare schimbare de status a soldului de pe card.

4. Transmite-ne, imediat după vizita medicală, toate documentele necesare - raport consult, bilet de externare, rezultate investigații și analize și dovada de plată,  prin aplicația Signal Care Assistant, în cadrul solicitării sau pe adresa de e-mail rambursare@suportsanatate.ro.

Adaugă cardul Easy Pay în Apple Pay sau în Google Pay și plătește serviciile medicale fără să apelezi la fonduri proprii!

 

Citeste si