Blog

Îți dorești o asigurare de viață cu componentă investițională sau deja deții produsul 101 Invest? Află cum te poate ajuta aplicația Signal Care Assistant!

07.09.2021

Chiar dacă nu ești încă asigurat SIGNAL IDUNA, poți accesa aplicația Signal Care Assistant de pe mobil sau desktop ca utilizator neautentificat. Astfel, ai posibilitatea de a aplica pentru o asigurare de viață unit-linked și ai acces la noutățile SIGNAL IDUNA. 

În cazul asigurărilor de viață, poți trimite cererea de consultanță din aplicație, iar un reprezentant va prelua solicitarea și va intra în legătură cu tine pentru stabilirea detaliilor.

Cum aplici pentru asigurarea de viață unit-linked 101 Invest din aplicația Signal Care Assistant? 

Dacă te interesează acoperirea oferită de asigurarea în caz de deces, dar și de creșterea veniturilor pe termen mediu sau lung, asigurarea de viață unit-linked 101 Invest este produsul potrivit pentru tine. 

Poți aplica pentru acest produs din meniul principal al aplicației, în secțiunea „Cum te putem ajuta”, accesând „Descoperă asigurarea de viață unit-linked”. Alege opțiunea „Aplică pentru asigurarea 101 Invest” și completează formularul cu informațiile necesare, iar apoi trimite cererea. Un consultant va intra în legătura cu tine în cel mai scurt timp, în vederea începerii procesului de achiziție. 

Cu Signal Care Assistant îți gestionezi simplu și rapid asigurarea de viață unit-linked

Odată ce ai devenit deținătorul unei asigurări de viață unit-linked 101 Invest, ai nevoie de flexibilitate în administrarea poliței. Aplicația Signal Care Assistant îți permite să gestionezi investițiile prin modificarea procentele alocate în fonduri, schimbarea frecvenței de plată, actualizarea beneficiarilor și înregistrarea de Top Up. 

Așadar, cu Signal Care Assistant îți poți administra foarte ușor investițiile pentru a le transforma într-un partener de viitor.

Citeste si