Blog

Facem împreună un pas către o viață echilibrată

15.04.2021

Stresul și îngrijorarea amplificate de pandemie, perioadă în care a trebuit să ne adaptăm constant la noile reguli precum distanțarea de persoanele dragi, transformarea căminului în noul birou pentru muncă sau școala online, ne-au făcut să fim mai vulnerabili și din punct de vedere emoțional. Anxietatea este o reacție firească pentru traversarea unei perioade dificile, însă poate fi depășită cu ajutorul psihoterapiei sau terapiilor complementare. 

Mai mult, transformarea digitală a făcut posibil ca sedinţele clasice de terapie să poată fi desfășurate și în cabinetul virtual. Astfel, poți discuta cu terapeutul tău din orice loc dorești, prin telefon sau prin video-conferință de pe calculator. Practic, poți beneficia de suport emoțional de oriunde te-ai afla. 

3 tipuri de terapii pentru o viață în echilibru

Psihoterapie – În această perioadă trebuie să facem față emoțiilor multiple și putem ajunge mai ușor la anxietate, depresii sau chiar retragere socială. Însă, cu ajutorul unui psiholog, putem găsi soluții eficiente pentru a ieși din impas sau a fi mai puternici în fața problemelor cu care ne confruntăm. În cadrul ședințelor de psihoterapie primești ajutorul necesar pentru a înțelege care sunt factorii ce determină aceste stări și a identifica punctele forte și celor slabe, care au o contribuție semnificativă la gestionarea cu succes a unor situații conflictuale.

Mindfulness și dezvoltare personală – Faptul că de multe ori ne ocupăm gândurile cu regrete privind trecutul și griji privind viitorul, nu face decât să ne depărteze de momentele de fericire și liniște pe care putem să le avem bucurându-ne de ceea ce trăim în prezent. Psihoterapia integrativă ne apelează corpul, mintea și spiritul și ne ajută în a depăși astfel de blocaje și a fi mai mulțumiți de noi înșine, a ne descoperim calitățile și a ne dezvolta atitudini sănătoase față de viață: atenție, conștientizare, acceptare, absența identificării, alegere, compasiune. Iar dezvoltarea personală este calea prin care ne îmbunătățim anumite seturi de abilități sau învățăm altele noi.

Psihologie organizațională pentru companii – De cele mai multe ori, un angajat care se confruntă cu o problemă în viața personală oferă un randament mai scăzut la serviciu. Astfel de probleme pot fi remediate cu ajutorul unui psihoterapeut. Un business de succes însemnă angajați sănătoși fizic și psihic.

Pentru că știm cât de important este să ne bucurăm de ceea ce trăim în prezent, să avem relații mai bune cu cei din jurul nostru și să depășim perioada de pandemie mai sănătoși atât fizic, cât și psihic, am dezvoltat un nou parteneriat ce oferă acces către o viață echilibrată din punct de vedere emoțional.

iTherapy, prima platformă online care integrează servicii de psihoterapie și wellbeing, partener SIGNAL IDUNA, îți ofera o reducere de 20% la toate serviciile, în perioada 15 aprilie – 15.07.2021, folosind codul iloveSIGNAL. Beneficiul este disponibil atât pentru cei care dețin o poliță de asigurare SIGNAL IDUNA, membrii familiei sau prietenii acestora, dar și celor care sunt interesați de obținerea unei polițe sau doar au vizitat blogul sau pagina de Facebook SIGNAL IDUNA.

În plus, în perioada promoției poți accesa gratuit și o mini-ședință inițială de 30 de minute (intervenție terapeutică de urgență, recomandări generale), disponibilă exclusiv online. Stabilirea programării se va face telefonic la numărul de contact: 0768139070. 

O viață echilibrată începe cu mintea și corpul în armonie. Ai grijă de sănătatea ta mentală și emoțională!

Citeste si