Blog

Beneficiază de a doua opinie medicală atunci când ai cea mai mare nevoie

15.05.2023

Ai îndoieli cu privire la diagnosticul sau planul tău de tratament?

Ai fost diagnosticat cu o afecțiune gravă și vrei să beneficiezi de a doua opinie medicală din partea unor experți?

Ai neclarități legate de intervenția chirurgicală pe care te pregătești să o efectuezi?

Majoritatea dintre noi se confruntă cel puțin o dată în viață cu probleme medicale dificile. Emoțiile și nesiguranța pot îngreuna luarea unei decizii corecte, mai ales când aceasta poate avea repercursiuni importante. Afecțiuni precum: cancerul, intervențiile chirurgicale complexe, bolile neurologice, pediatrice grave sau bolile reumatologice, impun adesea o abordare personalizată. În astfel de situații, poți beneficia prin serviciul a doua opinie medicală* de la SIGNAL IDUNA, de:

  • acces rapid la cei mai renumiți experți medicali din lume, selectați exact pentru specificul cazului tău medical, fără costuri de deplasare
  • analiză rapidă și detaliată a cazului tău medical
  • recomandări pentru cele mai bune opțiuni de tratament.

50.000 dintre cei mai buni medici, din toată lumea

450 specialități medicale acoperite

10 zile lucrătoare timp de răspuns

gestionarea cazului în limba maternă 

La ora actuală, industria medicală a evoluat foarte mult și oferă numeroase opțiuni pentru intervențiile chirurgicale sau pentru tratament. În plus, medicii au niveluri foarte diferite de cunoștințe, expertiză și pregătire.

De aceea, obținerea unei a doua opinii medicale de la unul sau mai mulți experți internaționali îți oferă informațiile și încrederea de care ai nevoie pentru a lua, împreună cu medicul curant, cele mai bune decizii de tratament. Ai acces, în cazul unei afecțiuni care îți poate schimba viața, la părerile oferite de o comisie internațională de medici într-un timp foarte scurt, fiind esențial, în aceste momente dificile să acționezi cât mai repede.

În plus, un alt avantaj este că beneficiezi de opinia unora dintre cei mai renumiți experti medicali din lume, selectați exact pentru specificul cazului tău, fără să fie nevoie să călătorești sau să pierzi timp, căutându-i. Comisia medicală este specializată pe afecțiunea ta, astfel încât vei primi doar recomandări specializate, răspunsuri potrivite, adaptate întrebărilor tale.     

Prioritatea noastră ești tu! Astfel, pe tot parcursul procesului vei avea o persoană dedicată care te va sprijini în transmiterea dosarului medical, care se va asigura că primești cele mai potrivite sfaturi și recomandări personalizate și că totul îți este explicat foarte clar. 

Cum accesezi serviciul a doua opinie medicală a unui expert de la SIGNAL IDUNA? 

Simplu și ușor, prin telefon sau online, chiar din confortul casei tale. 

Pasul 1 Selectezi opțiunea dorită: consultație medicală prin telefon sau consultație medicală online și completezi formularul.

Pasul 2 Un medic este alocat ca manager de caz și te va ajuta sa strângi laolaltă toate informațiile despre istoricul tău medical, documentele medicale și principalele îngrijorări.

Pasul 3 O comisie medicală va revizui dosarul transmis și va selecta cei mai buni experți internaționali.

Pasul 4 Managerul de caz va transmite dosarul medical către expertul/ experții selectați și va păstra permanent legatură cu tine, pentru a discuta (inclusiv cu medicul tău curant, în cazul în ești de acord) aspectele specifice ale cazului.

Pasul 5 Managerul de caz va emite raportul final detaliat (confirmarea diagnosticului, opțiuni alternative de tratament), bazat pe opinia experților și va răspunde oricărei întrebări pe care o vei adresa.

Diagnosticul și tratamentul adecvat îți pot schimba viața, potrivit statisticilor Teladoc Health

45% diagnostic modificat

79% tratament modificat

38% intervenții chirurgicale inutile evitate

Ai nevoie de răspunsuri la întrebări medicale, de verificarea unui diagnostic, de ajutor pentru a decide asupra unui plan de tratament sau de îndrumări cu privire la o intervenție chirurgicală?

Beneficiază de îngrijirea potrivită atunci când ai cea mai mare nevoie. SIGNAL IDUNA are grijă de tine și de sănătatea ta! 

Descarcă de aici documentul și vezi cum poți să beneficiezi de a doua opinie medicală simplu și ușor, de oriunde te-ai afla. 

*Serviciul este oferit de Teladoc Health, partener SIGNAL IDUNA

Citeste si