Pentru tine si familia ta

Asigurari de sanatate individuale

Afla despre asigurari individuale

Pentru tine si echipa ta

Asigurari de sanatate pentru companii

Afla despre asigurari de grup

Asigurarea privata de sanatate la doar un click distanta

Acum poti sa uiti de hartii sau de intalnirile in sucursale, pentru ca asigurarea ta privata de sanatate poate fi accesata, online, simplu si rapid. Poti achizitiona si gestiona asigurarea privata de sanatate, oricand vrei tu si de oriunde ai fi. *SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a ocupat pozitia de lider in 2020 - 2022 in clasamentul asiguratorilor de sanatate din Romania, conform rapoartelor ASF.

Ai la dispozitie 3 metode ce accesare

Beneficiezi de decontare directa, rambursare sau plata in avans prin cardul Easy Pay pentru serviciile medicale incluse in asigurarea de sanatate. Te bucuri de accesare rapida la orice furnizor medical din Romania sau din Uniunea Europeana si Turcia.

Info accesare

Ai controlul optiunilor tale

Inainte de a accesa prima data serviciile medicale acoperite de asigurare, trebuie sa iti dai acordul pentru prelucrarea datelor personale si medicale. Poti face acest pas prin intermediul aplicatiei Signal Care Assistant, telefonic - apeland 0219910 sau online.

Acord prelucrare date

Signal Care Assistant

Cand esti asigurat SIGNAL IDUNA ai toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc - aplicatia Signal Care Assistant. Cu noua versiune poti gestiona usor si rapid serviciile oferite de asigurarea ta de sanatate sau de viata. O aplicatie simpla, ce rezolva chestiuni complexe. Pentru a fi sigur ca ai totul sub control.

Afla mai multe despre aplicatie

Ai intrebari?
Avem raspunsuri!

Am creat o lista cu cele mai importante informatii de care ai nevoie atunci cand trebuie sa iei o decizie pentru tine sau pentru cei dragi, cu privire la asigurarile SIGNAL IDUNA. 

Intrebari frecvente

Reteaua Mediqa Net

Reteaua Mediqa Net cuprinde peste 1.400 de clinici, spitale si laboratoare medicale private la nivel national, in care poti beneficia de decontare directa prin acoperirea asigurarii pe care o detii.

Descopera Mediqa Net

Suntem intotdeauna alaturi de tine

Asigurari private de sanatate individuale

Descopera asigurararile de sanatate potrivite pentru tine si cei dragi. Ai la dispozitie mai multe variante din care poti alege, in functie de nevoi si prioritati.

Asigurari private de sanatate pentru grup

Gaseste solutia potrivita pentru tine si colegii tai. Tu si colegii de birou puteti beneficia de asigurare de sanatate privata care sa raspunda asteptarilor si nevoilor de business.

Asigurare de viata unit-linked

Schimba perspectiva si creeaza un viitor optimist pentru tine si cei dragi. Cu o asigurarea unit-linked, poti alege unul sau mai multe planuri de investitii puse la dispozitie de HANSAINVEST.

NOUTATI

Afla cele mai noi informatii despre asigurarile SIGNAL IDUNA, iar daca ai intrebari sau iti doresti informatii suplimentare ne poti scrie folosind formularul din pagina de contact.

Ia legatura cu noi!

Solicita informatii suplimentare despre asigurarile SIGNAL IDUNA. 

Contact