Asigura-te ca esti sanatos!

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.signal-iduna.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor site-uri si nici pentru dezvaluirea datelor dumnevoastra personale catre detinatorii acestori site-uri.

Acest site este destinat persoanelor rezidente in Romania. Pentru verificarea aplicabilitatii acestor informatii asupra cetatenilor nerezidenti, contactati sediul central Signal Iduna.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc – prin intermediul consultantului dvs., cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, prin telefon, etc. – Signal Iduna inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dvs. Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Signal Iduna nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor personale comunicate de catre dumneavoastra. Signal Iduna este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 9402. Prelucrarea datelor cu caracter personal este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificarea si completarea, Signal Iduna are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este pentru desfasurarea urmatoarelor activitati:

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai companiilor din cadrul Grupului Signal Iduna, sau furnizorilor de servicii de marketing si publicitate si care sunt de acord la randul lor sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal oferite de dvs.
Signal Iduna nu va dezvalui nici un fel de informatie despre clientii si utilizatorii site-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitatii stergerea lor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@signal-iduna.ro sau la sediul nostru.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
In toate situatiile dumneavoastra aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la http://www.dataprotection.ro/

Website-ul apartine in totalitate Signal Iduna si este singurul proprietar al continutului, incluzand, fara limitare, toate drepturile de autor aplicabile pentru denumiri, logo-uri, imagini, grafice, audio, video si alte materiale ce apar pe site-ul Signal Iduna.
Continutul website-ului nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara aprobarea Signal Iduna.

Signal Iduna isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.