Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Te-ai gandit cum ar fi sa ai asigurarea de calatorie activa si dupa ce te-ai intors? Acum se poate cu Healthcare Travel Suport

Bucuresti, 5 decembrie 2016

Asigurarea medicala de calatorie a aparut ca forma de protectie a calatorulului, astfel in cazul unui eveniment neprevazut pe parcursul calatoriei, acesta are posibilitatea sa isi acopere costurile cu serviciile medicale, in momentul cand acestea sunt necesare intr-o tara straina.

Cand intervine o problema medicala este important sa ai la indemana posibilitatea de a beneficia de servicii medicale in cel mai scurt timp, indiferent unde te afli in lume. Acoperirea asigurarii de calatorie se opreste odata cu revenirea in tara, ceea ce poate fi un dezavantaj in cazul in care problema de sanatate persista si sunt necesare inverventii medicale suplimentare.

Healthcare Travel Suport este asigurarea care completeaza asigurarea de calatorie standard si intra in vigoare in momentul intoarcerii in tara daca a fost accesata polita de calatorie. Acest tip de asigurare acopera costurile pentru servicii medicale in regim ambulator (tratamente medicale care nu necesita spitalizare) sau regim de spitalizare in clinici medicale private.

Ca sa poti beneficia de extensia asigurarii de calatorie, valabila la intoarcerea in tara, la incheierea unei asigurari de calatorie intreaba de Healthcare Travel Suport si cum o poti adauga politei de calatorie pe care o doresti. Healthcare Travel Suport este valabila cu orice polita medicala de calatorie.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.