Asigura-te ca esti sanatos.

Stiri

SIGNAL TOP euro diamant - noua asigurare de viata de tip investitional oferita de SIGNAL IDUNA

Bucuresti, 29 mai 2012

Noul produs de asigurare oferit de SIGNAL IDUNA ofera clientilor accesul la un instrument organizat si cert de economisire, care, pe langa siguranta acumularii unui capital, asigura si protectie in cazul aparitiei unui eveniment nefericit, atat pentru asigurat cat si pentru familia sa.

Aceasta asigurare de viata de tip investitional poate reprezenta o solutie fiabila si eficienta pentru situatii cum ar fi: finantarea studiilor copiilor, sprijinul material pentru o viitoare afacere, posibilitatea asigurarii unui venit suplimentar la varsta pensionarii.

„Acest nou produs de asigurare de viata cu investitie va oferi celor interesati un instrument eficient si sigur, bazat pe experienta grupului german SIGNAL IDUNA si recomandat de specialistii nostri,” a declarat Tiberiu Maier, vicepresedinte Signal Iduna.

Specialistii SIGNAL IDUNA ofera prin aceasta asigurare si optiunea de a extinde protectia prin adaugarea unuia sau mai multor asigurari suplimentare: deces ca urmare a unui accident, invaliditate permanenta ca urmare a unui accident (progresie 400), indemnizatie zilnica ca urmare a unui accident in caz de spitalizare si/sau incapacitate temporara de munca, interventii chirurgicale ca urmare a unui accident, fracturi si arsuri ca urmare a unui accident, repatriere in caz de deces ca urmare a unui accident, suspendare de plata a primelor de asigurare.

Acest produs de asigurare a fost realizat in parteneriat cu compania de consultanta financiara Top Finance & Consulting oferind clientilor siguranta germana si o calitatea excelenta a produselor oferite.

Pe durata contractului de asigurare, asiguratul are posibilitatea de a investi primele de asigurare in fondurile de investitie puse la dispozitie de SIGNAL IDUNA prin intermediul a doua companii de administrare a fondurilor de investitie: Hansa Invest si Pioneer Investments.

Hansa Invest, una dintre cele mai performante si experimentate companii de administrare a fondurilor de investitii din Germania, este membra a grupului Signal Iduna. In ultimii 10 ani,  in ciuda conditiilor economice mai putin favorabile, toate fondurilor de investitii administrate de Hansa Invest au inregistrat evolutii pozitive.

Pioneer Investments este un manager de investitii global, activ in variate parteneriate cu institutii financiare si specialisti in investitii din toata lumea, inca din anul infiintarii sale – 1928. Timp de aproape 80 de ani Pioneer a fost unul din leaderii inovatiei in domeniul administrarii investitiilor.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum si unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti. Prezent in Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia, Grupul Signal Iduna ofera de peste 100 de ani solutii complete de asigurari de sanatate la nivel european.

Din 2008, Signal Iduna este prezent si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii integrate si 100% personalizate de asigurari de viata, sanatate si accident.

Top Finance & Consulting

De la infiintarea diviziei din Romania a societatii internationale de consultanta financiara Top Finance & Consulting, aceasta lucreaza cu rezultate remarcabile pentru solutionarea pensiei private, independente de stat, a populatiei romane cat si pentru realizarea unei sigurante financiare. Toate acestea se concretizeaza printr-un succes marcant si printr-o calitate superioara a serviciilor. Activitatea societatii nu este bazata numai pe vanzarea de produse, ci si pe implementarea unui model accesibil oricui, un sistem practic bazat pe nevoile clientilor, momentan unic in Romania. Top Finance & Consulting isi desfasoara activitatea exclusiv pe baza unui model deja functional în Europa de Vest, care asigura siguranta si acumularea averii clientilor. Prin munca lor au obtinut sprijinul si presedintia Federatiei Europene a Consultantilor Financiari (European Federation of Financial Advisors). Societatea Top Finance & Consulting prin activitatea sa ofera clientilor si colaboratorilor sai din mai multe tari, realizarea unui viitor asigurat si a independentei financiare. La aceasta activitate deja s-au alaturat mai multe institutii financiare, societati de asigurare si fonduri de pensii independente, de prestigiu.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.