Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna sustine Operational HR 2017, din Bucuresti, un eveniment pentru specialisti in resurse umane

Bucuresti, 19 septembrie 2017

Ne face placere sa anuntam participarea pe 21 - 22 septembrie la Operational HR 2017, un eveniment organizat de Business Mark, pentru HR Managers & HR Directors, HR Business Partners, specialisti in salarizare si payroll, consultanti, avocati cu expertiza in payroll specialisti in domeniul fiscal, directori generali, antreprenori si mult altii.

In cadrul evenimentului vor fi abordate tematici de interest pentru publicul tinta, cu accent pe impactul specialistilor HR asupra analizei de performanta a angajatilor si gestionarea schimbarilor la nivel uman in ceea ce priveste forta de lucru. De la anagementul motivarii si metode efervescente de gestionare a performantei, adaptarea proceselor operationale de HR la provocarile contextului economic si social autohton si preintampirea riscurilor pana la transformarea si cristalizarea unei organizatii unitare, prin valorificarea capitalului uman precum si tendinte critice in schimbarea naturii fortei de munca si intelegerea modului de adaptare a programelor de talent management.

Ne bucuram sa anuntam ca speaker pe Mihaela Druga, membru al Directorului Signal Iduna Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul reurselor umane, implicata de-a lungul timpului în proiecte de dezvoltare organizationala, managementul schimbarii, managementul performantei, programe de retentie si talent management.

Agenda evenimentului, speakerii evenimentului si inregistrarea pentru eveniment se pot face pe site-ul Business Mark http://business-mark.ro/operational-hr-2017/

Daca vreti sa ramaneti la curent cu topicuri importante din industria resurselor umane, va invitam sa urmariti pe www.signalconnect.ro anuntarea evenimentelor care abordeaza topicuri de referinta si impact in comunitatea de resurse umane, din Romania.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.