Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna sustine HR Trends 2017, a 11 editie, organizata de Ziarul Financiar pentru specialisti preocupati de domeniul resurselor umane

Bucuresti, 28 martie 2017

“Viitorul muncii in era tehnologiei” este tema principala pentru cea de-a XII-a editie HR Trends, organizata de Ziarul Financiar. Conferinta va avea loc pe 28 Martie, in Bucuresti.
Conferinta reuneste in fiecare an specialisti din domeniul resurselor umane pentru a cauta si oferi solutii optime pentru domeniul resurselor umane.


Tema principala de discutie se va concentra asupra impactului tehnologiei in piata muncii. Cele mai importante topicuri se vor axa asupra adaptarii politicilor de resurse umane, in functie de revolutia tehnologica, incepand de la modul in care tehnologia schimba procesele clasice de HR, pana la viitorul economiei si avantajele si dezavantajele aduse de tehnologie pe piata muncii.


Detalii despre agenda evenimentului, speakeri si mai multe informatii despre conferinta de anul acesta si cele din anii trecuti plus formularul de inscriere, se gasesc la adresa http://evenimente.zf.ro/eveniment-hr-trends-2017-viitorul-muncii-in-era-tehnologiei--16170920/speakeri
Daca vreti sa ramaneti la curent cu topicuri importante din industria resurselor umane, va invitam sa urmariti pe www.signalconnect.ro anuntarea evenimentelor care abordeaza topicuri de referinta si impact in comunitatea de resurse umane, din Romania.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.