Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna sustine HR Business Strategist din Timisoara, un eveniment pentru specialisti in resurse umane

Bucuresti, 20 martie 2017

Ne bucuram sa participam la HR Business Strategist reprezentati de colegul nostru Sorin Anghel – Regional Sales Manager, pe 30 martie, in Timisoara. Evenimentul se adreseaza specialistilor si liderilor care coordoneaza departamentele de resurse umane.

Tematica evenimentului se va concentra pe mai multe subiecte de interes pentru aceasta comunitate. De la rolul pe care il are departamentul de HR in dezvoltarea si atingerea obiectivelor de business, dezvoltarea angajatilor in angajator, recrutarea talentelor, construirea eficienta a brandului de angajator, mentinerea unui mediu de lucru pozitiv, actualizarea sistemelor HR in vederea digitalizarii.

Agenda evenimentului, speakerii evenimentului si inregistrarea pentru eveniment se pot face pe site-ul Business Mark http://business-mark.ro/hr-business-strategist-timisoara/

Daca vreti sa ramaneti la curent cu topicuri importante din industria resurselor umane, va invitam sa urmariti pe www.signalconnect.ro anuntarea evenimentelor care abordeaza topicuri de referinta si impact in comunitatea de resurse umane, din Romania.