Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna sustine HR Business Strategist din Iasi, un eveniment pentru specialisti in resurse umane

Bucuresti, 6 iunie 2017

HR Business Strategist, eveniment adresat specialistilor de resurse umane are loc la Iasi, pe 7 Iunie, la Palas Iasi (Congress Hall).

Tematica evenimentului se concentreaza asupra alinierii filosofiei de HR la planificarea tacticilor de business ale organizatiei si in acelasi timp contributia pe care o are departamentul de HR la indeplinirea obiectivelor de business performance.

In cadrul evenimentului se vor discuta si subiecte precum: rolul coordonatorului de resurse umane la nivel de business strategy & development, result-centric leadership, career mapping for millennials, sharing economy, cultura organizațională ca factor diferențiator, career development & team management și altele.

Agenda evenimentului, speakerii evenimentului si inregistrarea pentru eveniment se pot face pe site-ul Business Mark http://business-mark.ro/hr-business-strategist-iasi/

Daca vreti sa ramaneti la curent cu topicuri importante din industria resurselor umane, va invitam sa urmariti pe www.signalconnect.ro anuntarea evenimentelor care abordeaza topicuri de referinta si impact in comunitatea de resurse umane, din Romania.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.