Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna Romania sustine Operational HR in Cluj-Napoca, un eveniment pentru specialisti in resurse umane

Bucuresti, 1 noiembrie 2017

Pe 2 si 3 noiembrie se desfasoara la Cluj Napoca HR Operational, un eveniment destinat HR Managers & HR Directors, HR Business Partners, specialisti in salarizare si payroll, consultanti, avocati cu expertiza in payroll specialisti in domeniul fiscal, directori generali, antreprenori si multi altii.

HR Operational Cluj-Napoca se va desfasura pe parcursul a doua zile, fiecare cu cate doua sesiuni fiecare. In cadrul evenimentului vor fi abordate tematici diverse de la managementul motivarii si metode efervescente de gestionare a performantei, adaptarea proceselor operationale de HR, valorificarea capitalului uman, procese strategice, intelegerea modului de adaptare a programelor de talent management si multe altele.

Ne bucuram sa anuntam pe Sorin Anghel, cu o experienta de peste 16 ani in management si vanzari, din care peste 5 ani petrecut in domeniul asigurarilor de sanatate in echipa Signal Iduna.

Agenda evenimentului, speakerii evenimentului si inregistrarea pentru eveniment se pot face pe site-ul Business Mark http://business-mark.ro/speakeri-operational-hr-cluj-napoca-2/

Daca vreti sa ramaneti la curent cu topicuri importante din industria resurselor umane, va invitam sa urmariti pe www.signalconnect.ro anuntarea evenimentelor care abordeaza topicuri de referinta si impact in comunitatea de resurse umane, din Romania.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.