Asigura-te ca esti sanatos.

Stiri

Signal Iduna partener medical pentru Sindicatul National al Functionarilor Publici

Bucuresti, 10 aprilie 2013

In luna aprilie a acestui an SIGNAL IDUNA Asigurari de Viata a facut public parteneriatul strategic semnat la finalul anului 2012 cu Sindicatul National al Functionarilor Publici (SNFP). 

Proiectul este coordonat din partea SIGNAL IDUNA de catre Denisa DINU, Regional Center Manager.

Recent semnatul parteneriat este un proiect menit sa sprijine preocuparile pentru ingrijirea sanatatii, sa incurajeze preventia si sa promoveze un stil de viata sanatos in randurile celor 24.000 de membri ai SNFP.

In acest sens SIGNAL IDUNA le ofera celor aproximativ 24.000 de membri de sindicat o serie de beneficii medicale cum ar fi facilitarea accesului preferential la cei mai buni medici din sistemul privat de sanatate si garantarea calitatii actului medical in cadrul retelei nationale de furnizori de servicii medicale private, Signal Mediqa Net, formata din peste 400 de clinici si spitale private din Bucuresti si din tara, avand o reputatie excelenta in domeniu, selectate riguros pe baza unor evaluari severe de performanta si monitorizate constant pentru a asigura respectarea standardelor de calitate europene. De asemenea, membri SNFP vor avea acces nelimitat la serviciul specializat Call Center Medical Signal Iduna disponibil non stop pentru programari si informatii medicale si capabil sa ofere un serviciu complex de management al cazului medical.

“In acest parteneriat, SIGNAL IDUNA va pune la dispozitia SNFP resurse in care avem o expertiza a rigorii si a performantei de peste 100 de ani la nivel international. Totodata, suntem onorati sa putem juca un rol atat de important in promovarea unei atitudini orientate catre ingrijirea sanatatii si sustinerea unui stil de viata sanatos”, declara Tiberiu MAIER, Vicepresedinte SIGNAL IDUNA.

„Suntem bucurosi sa punem bazele acestei colaborari prin care le putem oferi membrilor nostri din intreaga tara acces la servicii de ingrijire a sanatatii de o inalta calitate cu ajutorul unui partener care are traditia si resursele necesare”, declara Ionel Sebastian OPRESCU, Presedintele SNFP.

„Una dintre cele mai grele misiuni, atat pentru SIGNAL IDUNA, cat si pentru celelalte companii de asigurari din Romania, este educarea pietei. Asocierea prestigiului partenerilor nostri medicali cu reputatia internationala confirmata in peste 100 de ani de experienta a companiei SIGNAL IDUNA va aduce beneficii majore atat membrilor SNFP cat si pietei serviciilor si asigurarilor private de sanatate din Romania, aflata la inceput de drum”, a completat liderul SIGNAL IDUNA.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, oferind servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism pentru mai mult de 13 milioane de clienti. Incepand din anul 2008, SIGNAL IDUNA aduce si pe piata asigurarilor din Romania atat produse de asigurare inovative si flexibile, care sa protejeze sanatatea si calitatea vietii si sa corespunda dorintelor si nevoilor tuturor clientilor sai, cat si rigoarea si seriozitatea caracteristic germana.

„Un astfel de proiect parteneriat, in care o categorie importanta a populatiei va avea acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, descoperind beneficiile unei asigurari private de sanatate, face parte din procesul amplu de formare si educare a pietei pe care cu totii ni l-am asumat”, a concluzionat Tiberiu MAIER.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.