Asigura-te ca esti sanatos.

Stiri

Signal Iduna lanseaza doua asigurari dedicate clientilor Piraeus: Piraeus Protect si Piraeus Medical

Bucuresti, 08 decembrie 2011

Signal Iduna, expertul german in asigurari, lanseaza doua produse de asigurari personalizate, in colaborare cu Piraeus Insurance Broker. Pachetele de asigurari sunt adresate clientilor din retail ai Piraeus Bank Romania si grupurilor de angajati din aceste firme.

Signal Iduna, una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata romaneasca, a creat pentru clientii Piraeus Bank Romania doua tipuri de asigurari 100% customizate: Piraeus Protect si Piraeus Medical. Acestea ofera protectie financiara atat pentru sanatatea beneficiarilor, cat si in cazul producerii unor evenimente nedorite care pun in pericol viata asiguratului.

Piraeus Protect este o polita de asigurare de viata care ofera acoperire pentru evenimente ce decurg din accident sau boala. Odata incheiata aceasta asigurare, beneficiarul isi protejeaza familia in cazul producerii unor situatii care ar putea genera costuri semnificative. In plus, pentru a asigura o protectie financiara pentru intreaga familie, Piraeus Protect este disponibila in trei variante: FIT-dedicata salariatilor, SENIOR- pentru pensionari, si Junior-pentru copii.

Piraeus Medical este un pachet de asigurari de sanatate, adaptat de asemenea nevoilor de protec?ie specifice fiecarei varste: FIT, Senior ?i Junior.

Cele doua asigurari concepute de expertii Signal Iduna acopera o gama variata de acoperiri incluzand: indemniza?ii pentru spitalizare, indemnizatii pentru interven?ii chirurgicale, analize de laborator, dar ?i consultatii in cadrul unor specialitati medicale.

„Prin colaborarea cu Piraeus Broker, am adaugat la  portofoliul Signal Iduna alte doua produse de asigurare tailor-made. Piraeus Protect si Piraeus Medical au fost realizate pentru a raspunde unor nevoi de protectie complexe, specifice clientilor din retail ai Piraeus Bank Romania. Pe langa acoperirea unor riscuri, ele garanteaza economisirea resurselor vitale din viata unui om: timpul si banii”, a declarat Tiberiu Maier, Vicepresedinte Signal Iduna.

Piraeus Protect si Piraeus Medical faciliteaza accesul rapid la serviciile de protectie, deoarece la incheierea contractului de asigurare nu este necesara evaluarea starii de sanatate a clientului. Contractul de asigurare se incheie prin completarea unei cereri-chestionar si prin plata primei de asigurare.

Mai mult, clientii beneficiaza de reduceri semnificative daca achita polita de asigurare integral sau prin sistemul Direct Debit. Clientii pot economisi nu numai bani, ci si timp, deoarece asigurarile de acest tip se pot achita cash, la casieria Piraeus Bank, dar si prin serviciile de online banking.

„Colaborarea cu Asiguratorul german ne-a oferit posibilitatea dezvoltarii produselor  personalizate pentru clientilor Piraeus. Pachetul de servicii este complex, adaptat conditiilor actuale si nevoilor clientilor Piraeus: protectie financiara pentru intreaga familie, operativitate prin metode de plata sigure si economice, usor de controlat de catre client, asistenta si consultanta pe tot parcursul derularii contractului de asigurare”, a adaugat Cristian Balanica, General Manager Piraeus Broker.

Cu o traditie de peste 100 de ani in oferirea de servicii financiare si produse de asigurare la standarde occidentale, Signal Iduna este in prezent printre primii cinci mari jucatori de pe piata germana a asigurarilor. Prezent in Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia si Romania, Grupul Signal Iduna ofera companiilor si clientilor individuali solutii integrate si 100%personalizate de asigurari de viata, sanatate si accident.

PIRAEUS INSURANCE REINSURANCE BROKER ROMANIA S.R.L. este o societate specializata in activitatile de intermediere si brokeraj in Asigurari si Reasigurari care face parte din grupul financiar PIRAEUS BANK Group.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.