Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna Asigurari de Viata isi schimba numele in Signal Iduna Asigurare Reasigurare

Bucuresti, 03 septembrie 2014

SIGNAL IDUNA (www.signal-iduna.ro), filiala din Romania a liderului german in beneficii medicale, anunta schimbarea numelui in SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare. Schimbarea a devenit efectiva incepand cu data de 25.08.2014 si reflecta directia strategica pe care compania o adopta ca raspuns la schimbarile din piata.

In ultimii doi ani, piata asigurarilor de sanatate a avut o crestere semnificativa, crestere datorata in principal noilor optiuni aplicate pentru beneficiile pentru angajati. In aceasta perioada, Signal Iduna Romania a reusit sa dubleze primele subscrise si numarul de asigurati, consolidandu-si imaginea unui furnizor de servicii de cea mai inalta calitate.

“Pe piata din Romania, Signal Iduna a ales sa construiasca pe piata de beneficii pentru angajati cu un accent masiv pe Sanatate. Directia aceasta a dezvoltat compania intr-un standard de calitate pe piata din Romania, standard foarte apreciat de partenerii si colaboratorii nostri. Pasul urmator era unul firesc, anume dezvoltarea licentei companiei catre reasigurare. Pentru a modela in continuare domeniul beneficiilor de sanatate pentru angajati, am creat astfel vehiculul propice realizarii unor parteneriate strategice cu alte companii de asigurare.” declara, Tiberiu Maier, Vicepresedinte Signal Iduna Romania.

Prezenti pe piata din Romania incepand cu 2008, Signal Iduna ofera solutii pentru beneficii medicale si asigurari de viata pentru companii. Signal Iduna asigura asistenta 24/7 printr-un Call Center medical si administreaza o retea vasta de peste 550 de clinici private si spitale partenere.

Contact de presa

Georgiana Cirtina
Marketing Officer
georgiana.cirtina@signal-iduna.ro
0752 089 181

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.