Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Connect – eveniment interactiv dedicat profesionistilor in resurse umane

Bucuresti, 6 septembrie 2016

In fiecare an comunitatea profesionistilor in resurse umane se reuneste la Timisioara, pentru una dintre cele mai valoroase conferinte in domeniu. La fiecare editie sunt dezbatute subiecte de interes pentru profesionistii din domeniul resurselor umane. Acestia beneficiaza de prezentari, dezbateri si workshop-uri sustinute de speakeri de renume la nivel national si international.

Astfel, in editia din 2013, Signal Connect a abordat teme precum: “Managing Employees – Health & Safety Perspectives”, “Leadership eficient versus leadership toxic”, beneficiile backgroundscreening-ului, metodologia SCHUHFRIED de evaluare a angajatilor, Safety Perspectives: ”Protectia muncii sau protectia angajatilor?”.

In editia din 2014 a fost invitat special Peter Cook - consultant de business si speaker international cu peste 18 ani de experienta in conducerea echipelor de inovatie stiintifica, tot atatia ani de activitate in domeniul invatamantului superior, in cadrul programelor de master si experienta in calitate de consultant de business si speaker motivational.

In editia de anul trecut, 2015, au sustinut prezentari la Signal Connect speakerii Alexandra Pegg (European HR Planning Manager Samsung Electronics), Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder Winning Impression), Ioana Marcu(HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul a fost moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania&Moldova Avon.

Interesul pentru eveniment creste de la un an la altul si multi dintre participanti revin in fiecare an pentru a descoperi noi oportunitati, dezbateri si idei pentru specialistii in resurse umane.
Signal Connect este un eveniment marca Signal Iduna si este organizat de Libero Events.

Mai multe informatii despre eveniment, puteti gasi pe site-ul dedicat www.signalconnect.ro, pagina de Facebook si pagina de LinkedIn.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.