Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Connect editia 2016 – tema anului: managing generations

Bucuresti, 20 septembrie 2016

Managing generations – este tema editiei de anul acesta pentru Signal Connect. Evenimentul are loc in Timisioara, pe 20 si 21 Octombrie, la Hotel Continental.

Conferinta de anul acesta isi doreste sa aduca in discutie administrarea unor echipe compuse din mai multe generatii care sunt nevoite sa functioneze ca o echipa pentru a putea duce sarcinile la indeplinire. Provocarea pentru profesionistii in resurse umane este sa inteleaga caracteristicile fiecarei generatii, sa ii inteleaga nevoile, aspiratiile si lucrurile care ii motiveaza si, in acelasi timp, sa gasesca cele mai bune metode prin care angajatii sa formeze echipe puternice si eficiente.

Pentru orice profesionist in resurse umane este important sa gaseasca acele metode prin care sa recruteze, sa dezvolte si sa retina angajati de valoare pentru companie. Prin intermediul Signal Connect, organizatorii urmaresc sa ofere idei noi si posibilitatea de a face schimb de cunostinte valoroase, cu oameni din domeniu, pentru succesul programelor de resurse umane, din orice companie.

Pana acum este confirmata participarea urmatorilor speakeri: HEIKO FISCHER - Founder and Chief troublemaker at Resourceful Humans, MIOARA BUGARU - Global Services Manager at Hella Romania, DIANA PASAREANU - HR Manager at Auchan Berceni Store Romania, GRIGORIADA STROE - HR Director at Ubisoft.

Pentru a participa la eveniment, inscrierea se poate face pe site-ul http://signalconnect.ro/inregistrari/. Pe acelasi site puteti gasi mai multe detalii despre eveniment, galerie foto si video din editiile anterioare si lista actualizata de speakeri si agenda completa a evenimentului.

Signal Connect este un eveniment Signal Iduna organizat de Libero Events alaturi de parteneri: HR Manager, Jurnalul de Afaceri, Portal HR, Cariere – Jurnal de Leadership, Romanian Copywriter, Satmareanul, Workstickers, Actualitatea, UndeLucram.ro, Jobus.ro, BrandReport.ro s.a.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.