Descopera solutia potrivita de asigurare pentru compania ta!

Descopera avantajele de a fi partener Signal Iduna!

Asigura-te ca esti sanatos!

Descopera echilibrul optim intre protectie si investitie!

Descopera solutia potrivita de asigurare pentru compania ta!

Descopera avantajele de a fi partener Signal Iduna!

Asigura-te ca esti sanatos!

Descopera echilibrul optim intre protectie si investitie!

Solutii corporate

Permanent adaptate mediului de afaceri din Romania, dar si necesitatilor specifice ale fiecarei companii, asigurarile de grup Signal Iduna dau valoare oricarui pachet de beneficii extra-salariale. In alcatuirea ofertelor noastre, pornim de la premisa ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a unei companii si contribuim cu experienta noastra la dezvoltarea de solutii personalizate de asigurari de sanatate, viata si accident.

Reasigurari

In calitate de reasigurator, Signal Iduna ofera solutii personalizate companiilor de asigurare. Experienta in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru companiile care doresc sa isi dezvolte portofoliul si sa fie active in piata asigurarilor de sanatate.


Stiri

28 Aprilie - Ziua Mondiala a Sanatatii si Securitatii in Munca

28 Aprilie este Ziua Internationala a Sanatatii si securitatii in Munca, ziua pentru constientizarea riscurilor legate de munca. Scopul este ca atat angajatorii, cat si angajatii, sa constientizeze aparitia bolilor profesionale si prevenirea vatamarilor ca urmare a accidentelor de munca.

Healthcare Travel Suport – asigurare de sanatate - extensia asigurarii de calatorie valabila in tara

Te simti in siguranta in calatorii cu asigurarea de sanatate valabila la intoarcerea in tara, in cazul in care a survenit o necesitate medicala in timpul calatoriei. O problema de sanatate nu se incheie odata cu intoarcerea din vacanta de aceea Healthcare Travel Suport iti ofera sustinere pentru a continua tratamentele incepute in strainatate la revenirea in tara.

Metropolitan Hospital se alatura retelei Signal Mediqa Net

Metropolitan Hospital se alatura Signal Mediqa Net, reteaua de furnizori medicali Signal Iduna. Incepand cu luna aprilie, asiguratii Signal Iduna pot beneficia de serviciile Metropolitan Hospital conform contractului de asigurare.

Afiseaza toate stirile

Ne poti avea tot timpul la indemana. Descarca aplicatia Signal Care Assistant


Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. si inregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA in ultimele 3 luni sunt in numar de . Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Click aici pentru mai multe detalii