Descopera solutia potrivita de asigurare pentru compania ta!

Descopera avantajele de a fi partener Signal Iduna!

Asigura-te ca esti sanatos!

Descopera echilibrul optim intre protectie si investitie!

Descopera solutia potrivita de asigurare pentru compania ta!

Descopera avantajele de a fi partener Signal Iduna!

Asigura-te ca esti sanatos!

Descopera echilibrul optim intre protectie si investitie!

Solutii corporate

Permanent adaptate mediului de afaceri din Romania, dar si necesitatilor specifice ale fiecarei companii, asigurarile de grup Signal Iduna dau valoare oricarui pachet de beneficii extra-salariale. In alcatuirea ofertelor noastre, pornim de la premisa ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a unei companii si contribuim cu experienta noastra la dezvoltarea de solutii personalizate de asigurari de sanatate, viata si accident.

Reasigurari

In calitate de reasigurator, Signal Iduna ofera solutii personalizate companiilor de asigurare. Experienta in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru companiile care doresc sa isi dezvolte portofoliul si sa fie active in piata asigurarilor de sanatate.


Stiri

Factori de risc pentru sanatate, in Romania

Subiectul sanatatii este important atat pentru oameni cat si pentru guverne. La nivel national este important sa avem informatii despre starea de sanatate a populatiei, astfel incat sa poata fi luate masuri in concordanta cu cele mai mari riscuri de sanatate.

Cum sa iei medicamentele corect

Medicamentele au rolul de a imbunatati starea de sanatate, insa pentru ca ele sa actioneze corect, acestea trebuie luate conform indicatiilor unui medic specialist. Pentru a te asigura ca medicamentele au efectul asteptat pentru organism trebuie sa ai in vedere mai multi factori de care pot depinde efectele lor.

Pozitia corecta la birou – cum sa stai pentru a nu-ti afecta sanatatea

Pentru toti cei care lucreaza la birou este important sa aiba grija la pozitia corpului. O pozitie incorecta poate sa duca in timp la dureri de spate, deformari ale coloanei, dureri de cap sau atrofierea muschilor. Cu cat mai multa atentie acorzi unei pozitii corecte la birou cu atat mai bine pentru sanatate pe termen lung.

Afiseaza toate stirile

Ne poti avea tot timpul la indemana. Descarca aplicatia Signal Care Assistant


Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. si inregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA in ultimele 3 luni sunt in numar de . Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Click aici pentru mai multe detalii