Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Pleci in calatorie? Afla cum te poate ajuta asigurarea de sanatate activa la intoarcerea in tara

Bucuresti, 23 decembrie 2016

Healthcare Travel Suport este asigurarea medicala de calatorie valabila la intoarcerea in tara, daca in timpul calatoriei a fost accesata asigurarea de baza. Astfel, ai posibilitatea sa accesezi serviciile medicale de care ai nevoie si dupa ce te-ai intors. Ce trebuie sa stii despre accesarea acestui tip de asigurare de calatorie:

Beneficiezi de decontare directa in peste 600 clinici medicale private - ai posibilitate sa mergi la orice clinica din retea, in functie de preferinte. Verifica pe site ce clinica este mai apropiata de tine si stabileste prin Call Centeru-ul nostru programarea de care ai nevoie.

Metoda de programare rapida prin Call Center dedicat - disponibil 24/24, 7/7 Call Center-ul Signal Iduna este pregatit sa iti vina in ajutor oricand ai nevoie.

Aplicatie de mobil si web pentru programare - Daca nu vrei sa suni, poti face programarea fie prin aplicatia de mobil Signal Care Assistant fie prin formularul disponibil online. Solicitarea este inregistrata si primesti raspunsul pe mail, sau telefonic (in functie de preferinte), pentru a primi confirmarea programarii. 

Posibilitate de rambursare a banilor pentru servicii accesate in afara retelei Mediqa Net - daca ai o clinica preferata la care vrei sa mergi, dar ea nu face parte din reteaua Mediqa Net, atunci exista varianta prin care accesezi servicii medicale pe care le platesi, dupa care prin rambursare, iti primesti inapoi banii.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.