Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Peste 100.000 angajati beneficiaza de asigurari de sanatate Signal Iduna Romania

Bucuresti, 19 iulie 2017

Signal Iduna Romania – compania nr. 1 de asigurari de sanatate, in Romania (*conform insurance profile 2015), anunta depasirea pragului de 100.000 asigurati.  

Prioritatea Signal Iduna este sanatatea asiguratilor si satisfactia acestora pentru serviciile oferite de companie. De aceea, este esentiala pastrarea unui nivel ridicat al calitatii pentru fiecare serviciu oferit prin asigurarea privata de sanatate. Inovarea constanta si pastrarea nivelului ridicat al calitatii, pentru a atinge asteptarile clientilor este o preocupare permanenta pentru Signal Iduna.

Din ce in ce mai multe companii din Romania aleg pachete de asigurare de sanatate complexe, care sa le ofere asiguratilor multiple  optiuni de clinici sau retele medicale, specialitati medicale si specialisti in domeniu. Acest beneficiu extra-salarial a devenit, in timp, un indicator al preocuparii fiecarei afaceri pentru cea mai importanta resursa pe care o are la dispozitie: angajatii sai.

“Ca pasi urmatori in dezvoltarea companiei, ne uitam cu foarte mare interes catre piata de retail din Romania in vederea unei posibile implementari a unei generatii de produse de sanatate personalizate”, a declarat Tiberiu Maier, Vicepresedinte, Signal Iduna Romania.

Signal Iduna isi indeplineste cu succes rolul de lider intr-o piata dinamica si foarte competitiva prin intelegerea nevoilor clientilor si oferirea de planuri de sanatate comprehensive si solutii inovative de accesare, cu impact direct in cresterea standardului serviciilor medicale private, oferite de catre reteaua de parteneri medicali. 

Signal Iduna in Romania

Activitatea a inceput in 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate. Incepand cu anul 2011, activitatea Signal Iduna s-a focalizat pe asigurarile de sanatate dedicate segmentului corporate. Lider al pietei asigurarilor de sanatate (conform  INSURANCE PROFILE, nr. 1/2015 (46)) si numarand peste 100.000 de asigurati, Signal Iduna a inregistrat in ultimii doi ani cresteri de peste 20% ale business-ului din Romania.

Grupul Signal Iduna

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format in 1999 prin fuziunea intre SIGNAL Versicherungen, Dortmund si IDUNA NOVA Group, Hamburg. In prezent, Signal Iduna este prezenta in Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia si Romania.

Signal Iduna Group ofera toate formele de acoperire si produse financiare prin intermediul unei singure corporatii. Grupul face parte din topul celor mai puternice 10 grupuri de asigurari germane si dispune de o forta puternica in ceea ce priveste capitalizarea si resursele financiare.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.