Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Moduri prin care sa atragi, sa dezvolti si sa retii angajati de valoare

Bucuresti, 26 iulie 2016

Nu e usor sa atragi oameni de valoare intr-o firma, cu atat mai greu este sa ii retii pentru perioade lungi de timp. Exista totusi metode care te pot ajuta in procesul de recrutare si influenteaza gradul de retentie chiar si in perioadele dificile prin care trece firma. Iata cateva lucruri care pot ajuta:

Incurajeaza un stil de viata sanatos – atat pentru binele angajatilor, cat si pentru binele firmei. Acest lucru se poate obtine prin diverse metode: pachet de beneficii extrasalariale care pot influenta un stil de viata sanatos, punerea la dispozitie a fructelor pentru angajati, incurajarea unui stil de viata sanatos si in afara biroului.

Dezvolta potentialul angajatilor – oportunitatile de training arata preocuparea fata de progresul competentelor si dezvoltarea din punct de vedere profesional a angajatilor.

Creeaza spiritul de echipa si al comunitatii – munca in echipa formeaza un sentiment de apartenenta la o comunitate formata, iar activitatea va fi privita cu mai multa placere.

Ofera recompense pe baza rezultatelor – e important ca eforturile sa fie rasplatite intr-o forma sau alta. Uneori, un simplu “multumesc” sincer, poate determina un sentiment de valorificare a muncii desfasurate.

Imbunatateste reputatia organizatiei – implica organizatia in activitati care influenteaza pozitiv viata comunitatii din care face parte. Cu cat mai bine este vazuta compania in exterior, cu atat mai multi oameni isi vor dori sa faca parte din comunitate.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.