Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Metropolitan Hospital se alatura retelei Mediqa Net

Bucuresti, 19 aprilie 2016

Metropolitan Hospital se alatura retelei de clinici si spitale private, Mediqa Net. Incepand cu luna aprilie, asiguratii Signal Iduna pot beneficia de servicii in ambulatoriu, spitalizare sau interventii chirurgicale (conform contractului de asigurare). Echipa de ingrijire medicala este dedicata pacientilor 24h/24h. Metropolitan Hospital are o suprafata de 10.000 mp, un bloc operator cu 4 sali de operatie, un bloc de nastere fiziologica si un bloc operator oftalmologie. Acesta este dispus pe 3 niveluri: subsol, parter si etaj 1.

Prin acest parteneriat, Signal Iduna pune la dispozitia asiguratilor, servicii medicale la cele mai inalte standarde. Signal Iduna asigura prin intermediul Metropolitan Hospital, servicii medicale premium pentru 25 de specialitati medicale si chirurgicale acordate de medici cu vasta experienta, dar in continua dezvoltare profesionala, si utilizand echipamente ultraperformante.

Metropolitan Hospital este un spital privat, deschis in septembrie 2014, situat in centrul Bucurestiului, cu o capacitate de 81 de locuri, accesibil atat pietonilor cat si persoanelor care ajung cu masina personala, spitalul avand o parcare cu o capacitate de pana la 100 de locuri. Metropolitan Hospital dispune de spatii generoase si primitoare ce imbina siguranta, caldura si eleganta.

Signal Iduna Romania face parte din grupul financiar german Signal Iduna, cu experienta de peste 100 de ani in asigurari de sanatate. Signal Iduna este prezenta pe piata din Romania, oferind din 2008 asigurari de sanatate, viata si accident. Signal Iduna ofera asigurari de sanatate pentru angajati care pot fi personalizate in functie de nevoile companiei. In prezent, reteaua de furnizori medicali Mediqa Net include peste 600 de furnizori medicali (clinici si spitale private).

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.