Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Leslie J. Breer se retrage din managementul Signal Iduna Romania

Bucuresti, 26 aprilie 2017

Signal Iduna Romania cea mai mare companie de asigurari de sanatate din piata locala anunta retragerea domnului Leslie J. Breer din managementul companiei, dupa 10 ani de activitate ca CEO pentru Signal Iduna Romania si 27 de ani de activitate in Grupul Signal Iduna.

Inca de la inceputurile companiei in Romania, dl. Breer si-a concentrat eforturile pentru a construi Signal Iduna Services apoi compania de asigurari. Signal Iduna Romania este liderul pietei locale de asigurari de sanatate, recunoscut prin nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite.

“A fost o placere sa fac parte din dezvoltarea asiguratorului de sanatate nr. 1 in Romania si o experienta deosebita sa lucrez pentru Grupul Signal Iduna, un asigurator cu o experienta de peste 100 de ani in piata asigurarilor de sanatate”, a declarat dl. Leslie J. Breer.

Dl. Leslie J. Breer va pastra functia de CEO al companiei pana la sfarsitul lunii aprilie 2017, structura completa a Directoratului urmand a fi anuntata dupa finalizarea procedurilor de autorizare.

Signal Iduna in Romania

Activitea a inceput in 2008, asigurarile private de sanatate fiind directia principala de dezvoltare a companiei. Lider al pietei de asigurari de sanatate (conform INSURANCE PROFILE, No. 1/2015 (46)) si avand peste 80,000 de asigurati, Signal Iduna a inregistrat o crestere de peste 20% a cifrei de afaceri in Romania, in fiecare an incepand cu 2015.

Signal Iduna Group

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare în Germania, fondat în 1999 de fuziunea dintre SIGNAL Versicherungen, Dortmund si Grupul IDUNA NOVA, Hamburg. In prezent, Signal Iduna isi desfasoara activitatea in Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia si Romania.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.