Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Influente pozitive ale rasului asupra sanatatii

Bucuresti, 14 aprilie 2016

Rasul are un impact pozitiv asupra organismului uman. E simplu sa te bucuri mai mult de fiecare zi si sa gasesti motive sa razi cu atat mai mult cu cat descoperi influentele rasului asupra starii de sanatate si a relatiilor cu cei din jur:

Reduce stresul – prin ras sunt eliberati hormoni care te ajuta sa te simti mai bine, precum endorfine si este redusa secretia cortizolului, hormonul stresului.

Imbunateste dispozitia si te face mai productiv - rasul te ajuta sa reevaluezi o situatie si te ajuta sa privesti problemele cu mai multa seninatate. Cand nu esti intr-o dispozitie buna toate lucrurile par sa mearga pe dos. Imbunatatind starea de spirit reusesti sa te concentrezi mai bine pe lucrurile importante si sa-ti reevaluezi prioritatile.

Incurajeaza increderea si relatiile bune intre colegi - rasul conecteaza oamenii. Glumele la care radem impreuna cu colegii ne ajuta sa legam relatii mai puternice, bazate pe incredere reciproca. La randul lor, relatiile bune cu colegii ne ajuta sa pastram o dispozitie buna.

Imbunatateste functiile creierului – rasul stimuleaza ambele emisfere ale creierului, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor si te ajuta sa fii mai eficient in munca.

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.