Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Healthcare Travel Suport – asigurare de sanatate - extensia asigurarii de calatorie valabila in tara

Bucuresti, 26 aprilie 2016

E important sa te protejezi cand pleci in calatorii de relaxare sau in interes de serviciu prin intermediul asigurarii de calatorie. In cazul unui incident neprevazut aceasta te ajuta sa rezolvi problemele eficient. Totusi este important ca la intoarcerea in tara sa ai posibilitatea sa continui tratamentul prin intermediul asigurarii de sanatate. Healthcare Travel Suport te ajuta cu acoperirea cheltuielilor si iti pune la dispozitie toate beneficiile unei asigurari de sanatate private. Iata care sunt cele mai importante avantaje ale asigurarii de sanatate Healthcare Travel Suport:

Poate fi achizitionata odata cu asigurarea de calatorie standard: la incheierea asigurarii de calatorie intrebati brokerul de asigurare despre Healthcare Travel Suport – asigurarea de sanatate oferita de Signal Iduna.

Este valabila la intoarcerea in tara: in cazul in care pe parcursul calatoriei a avut loc un eveniment care a necesitat servicii medicale, iar acestea trebuie continuate si la intoarcerea in tara, ele pot fi acoperite de aceasta asigurare de sanatate.

Include acoperiri pentru mai multe servicii medicale: consultatii si controale, analize de laborator, investigatii medicale, tratamente in ambulatoriu, interventii chirurgicale care nu necesita spitalizare, interventii chirurgicale, medicamente furnizate in regim de spitalizare.

Este disponibila in mai multe planuri de asigurare: poti opta pentru una din cele 6 variante de acoperire, in functie de aria de acoperire si suma asigurata. Astfel, poti alege daca asigurarea sa fie valabila pentru calatoriile din tari limitrofe, tari din Europa, tari din intreaga lume si cat sa fie limita sumei asigurate (aceasta poate incepe de la 5.000 euro si poate ajunge pana la 90.000).

Cand achizitionezi urmatoarea polita de asigurare de calatorie, nu uita sa intrebi si de asigurarea de sanatate Healthcare Travel Suport, pentru acoperirea costurilor medicale necesare la intoarcerea in tara. 

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.