Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

De ce este necesar un plan de sanatate pe termen lung?

Bucuresti, 12 octombrie 2016

Pe termen lung sanatatea angajatilor poate fi influentata de mai multi factori. Incepand de la promovarea unui stil de viata sanatos, pana la asigurarea privata de sanatate este important sa existe un plan de sanatate pentru angajatii unei companii.
Sunt cateva intrebari la care orice firma trebuie sa aiba raspunsuri, despre un plan de sanatate pe termen lung:

De ce ai nevoie de asigurare de sanatate?
Pentru ca este important ca in momentul in care ai o problema de sanatate, costurile acesteia sa fie acoperite de o asigurare. In felul acesta, nu mai amani vizita la medic pana in momentul cand situatia devine critica. Ocupandu-te de fiecare problema de sanatate de la primele simptome, pe termen lung situatia poate fi mai putin ingrijoratoare si mai usor de gestionat.

Cum influenteaza sanatatea pe parcusul mai multor ani?
O asigurare de sanatate privata completeaza asigurarea de sanatate publica. Astfel, asiguratul are mai multe optiuni la dispozitie si poate sa aleaga cea mai potrivita varianta oricand are nevoie. Intr-o perioada mai lunga de timp, asigurarea de sanatate privata poate contribui la formarea unor obiceiuri benefice, de consultare a sfatului unui medic, ori de cate ori este nevoie.

De ce e bine sa evaluezi periodic programul de sanatate al companiei?
O asigurare de sanatate functioneaza cel mai bine cand este personalizata in functie de grupul acoperit. Fiecare grup ori subgrup poate avea nevoi diferite, in functie de mai multi factori: tip de munca desfasurata (la birou, pe teren, in productie etc), mediu de lucru, tip de efort depus s.a. In functie de gradul de accesare al serviciilor medicale, dar si al celor mai frecvente specialitati medicale accesate si alti factori pe care ii considera esentiali, angajatorul poate adapta asigurarea de sanatate pentru angajati, astfel incat sa acopere eficient nevoile lor.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.