Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

De ce au angajatii incredere in asigurarea privata de sanatate?

Bucuresti, 9 februarie 2017

Asigurarea privata de sanatate a devenit un beneficiu popular prin care este oferit angajatilor acces la tratament medical privat ori de cate ori au nevoie. Cele mai importante motive pentru care angajatii se simt protejati de acest tip de beneficiu sunt prezentate mai jos:

Poti sa folosesti de cate ori ai nevoie – e important ca de fiecare data cand apare o problema de sanatate sa fii acoperit si sa ai acces la servicii medicale.

Retea de clinici extinsa in toata tara – E important sa ai posibilitatea de alegere cand ai o problema de sanatate. De aceea, asiguratii Signal Iduna au la dispozitie reteaua Mediqa Net cu peste 600 de furnizori si puncte de lucru ale acestora, din care 90 sunt in Bucuresti.

Economii cand apare o problema de sanatate – serviciile medicale pot fi costisitoare de aceea, in momentul cand apare o problema de sanatate este important ca asiguratul sa se poata concentra pe rezolvarea problemei mai degraba decat pe costurile serviciilor medicale. Astfel, prin procesul de decontare directa, asiguratul reuseste sa pastreze echilibrul in ceea ce priveste costurile pentru serviciile medicale.

Servicii medicale in sistem privat – datorita retelei de furnizori medicali pe care Signal Iduna o pune la dispozitia asiguratilor, acestia au posibilitatea sa acceseze servicii medicale nu doar in functie de specialitatea medicala de care au nevoie, ci si in functie de preferinte (din punct de vedere al proximitatii, programului disponibil s.a.).

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.