Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum sa economisesti timp si bani pentru sanatate

Bucuresti, 20 ianuarie 2017

Asigurarea privata de sanatate te ajuta sa economisesti in momentul cand ai o problema de sanatate si sunt necesare servicii medicale. In functie de polita de asigurare pe care o ai, un serviciu medical poate fi acoperit integral sau partial, decontat direct sau prin rambursare. Iata cateva informatii esentiale pe care trebuie sa le stii despre economiile pe care le poti face cand ai asigurare privata de sanatate.

Mergi la medic cand apare o problema de sanatate, nu cand se agraveaza – e important sa tratezi o problema medicala din momentul in care isi face aparitia si descoperi primele simptome. De cele mai multe ori, cu cat se afla intr-o faza incipienta, cu atat mai mai usor va fi de remediat, iar complicatiile pot fi evitate. Cu cat amani mai mult vizita la medicul specialist, cu atat mai mult se pot acumula mai multe probleme si implicit mai multe costuri.

Mergi la clinici in cadrul retelei asiguratorului – Signal Iduna pune la dispozitia asiguratilor o retea de peste 600 de clinici in toata tara unde serviciile medicale acoperite de asigurare sunt decontate direct.

Solicita informatii despre planul de asigurare – E bine sa stii din timp ce iti acopera asigurarea, astfel in momentul in care se intampla ceva neprevazut, stii exact ce sa faci pentru a rezolva totul cat mai repede. Operatorul Call Center te poate ajuta pentru a-ti oferi cele mai potrivite variante in functie de ceea ce ai nevoie.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.