Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum sa ai grija de sanatatea ta in perioada sarbatorilor pascale

Bucuresti, 13 aprilie 2017

Sarbatoarea Pastelui este aproape. Te incurajam sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi, alegand in aceasta perioada ingrijirea potrivita, atunci cand este necesara.
Cateva sfaturi pe care le poti lua in considerare in aceasta perioada, sunt urmatoarele:


Nu face excese alimentare – mai ales dupa o perioada indelungata de restrictii alimentare, e bine sa nu exagerezi cu alimentele foarte grase sau greu de digerat. De asemenea, chiar daca exista foarte multe varietati alimentare e bine sa pastrezi un echilibru in ceea ce priveste alimentatia in aceasta perioada.
Nu consuma alimente indoilenice din punct de vedere al calitatii si al prospetimii – mai ales cand vine vorba de oua, lapte si carne este important sa te asiguri ca produsele consumate sunt in termenul de valabilitate si au fost depozitate in conditii optime, inainte sa fie consumate.


Respecta un program de odihna cu care sa te simti confortabil – de multe ori sarbatorile inseamna o multime de pregatiri. Asigura-te ca programul de odihna este respectat, astfel incat sa nu existe un dezechilibru in organism.
Asigura-te ca ai la indemana medicamentele de care ai nevoie – pe durata sarbatorilor pascale multe farmacii au un program mai restrans sau sunt inchise. Inainte de aceste zile, asigura-te ca ai o rezerva de pastile necesare, in cazul in care urmezi un tratament.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.