Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum convingi angajatii sa foloseasca asigurarea privata de sanatate

Bucuresti, 23 ianuarie 2017

Asigurarea privata pentru angajati este un beneficiu extra-salarial important in orice companie. Prin acoperirea serviciilor medicale atunci cand au nevoie, angajatii pot avea mai multa grija de sanatatea lor lucru care se poate traduce intr-un nivel de satisfactie mai bun. Totusi, dincolo de a oferi acest beneficiu mai sunt necesari cativa pasi, pentru ca angajatii sa se poata bucura de el.

Comunici beneficiul catre cei implicati: este important ca fiecare angajat in parte sa stie de acest beneficiu. Asigura-te ca in cadrul unei comunicari catre toti angajatii reusesti sa anunti punctele esentiale ale asigurarii private de sanatate oferite de companie. Lasa deschisa o cale de comunicare pentru eventuale intrebari si clarificari suplimentare.

Explici cum functioneaza si care sunt acoperirile – dincolo de a oferi acest tip de beneficiu extra-salarial este important ca angajatii sa stie cum poate fi accesat, care sunt limitele de acoperire si unde pot apela cand au nevoie de ajutor. 

Revii cu comunicari pe parcursul unui an – actualizarea periodica a informatiei ii ajuta sa isi aminteasca de existenta beneficiului si caracteristicile acestuia, mai ales daca nu au accesat niciodata serviciul.  

Ceri feedback din partea celor care au utilizat asigurarea – feedback-ul este important pentru a intelege care este perceptia asupra asigurarii si ce imbunatatiri pot fi aduse.

Creezi flexibilitate in ziua de lucru pentru programarile la medic – preocuparea pentru sanatatea angajatilor poate fi completata de flexibilitate pentru nevoile angajatului.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.