Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum controlezi costurile unei asigurari de sanatate de grup

Bucuresti, 25 august 2016

Asigurarea privata de sanatate de grup este o asigurare prin care fiecare membru al unei organizatii este protejat de riscul imbolnavirii sau al vatamarii corporale cauzata de accident, prin acoperirile pe care le are la dispozitie. Rolul asigurarii este acela de a oferi protectie si siguranta impotriva unui eveniment acoperit de asigurare. Asiguratul primeste nu doar acoperire din punct de vedere al costurilor, ci si suport medical si indrumare, oferite de asigurator, pentru a ajunge la cele mai bune solutii pentru asigurat.

Desi acopera evenimente neprevazute, asigurarea este un serviciu 100% previzibil si controlabil, din punct de vedere al costurilor. Principiul de functionare este cel al impartirii riscului. Prima de asigurare este colectata de la fiecare membru al grupului, pentru ca in momentul aparitiei unui eveniment acoperit de asigurare, suma sa poata fi directionata acolo unde este necesara.

Prima de asigurare este un cost care se gaseste 100% sub controlul clientului. Iata cateva caracteristici importante:

- Prima de asigurare este fixa. Ea este calculata in functie de mai multi factori: structura demografica si pozitionarea geografica a grupului, profilul de risc si solicitarile de acoperie. Aceasta este discutata inainte de semnarea contractului de asigurare si se pastreaza pe tot parcursul duratei contractului.

- Prima de asigurare poate suferi modificari in cazul in care si structura grupului a suferit modificari semnificative, ori sunt solicitate alte acoperiri.

- Clientul are intodeauna controlul asupra primei de asigurare. Acesta va fi informat din timp asupra eventualelor modificari, pe baza contractului semnat.

Pentru mai multe informatii referitoare la asigurararile private de sanatate ne puteti contacta oricand la adresa de email office@signal-iduna.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.