Asigura-te ca esti sanatos.

Stiri

Cele mai importante 5 motive pentru care o asigurare de sanatate privata este o alegere buna

Asigurarea de sanatate functioneaza pe acelasi principiu ca orice asigurare. In momentul in care se intampla un eveniment neprevazut, asiguratorul are rolul a acoperi cheltuielile pentru costurile de reinstalare a starii de sanatate. La fel cum se intampla in cazul unui CASCO, in momentul cand are loc un eveniment neprevazut, asigurarea acopera cheltuielie de reparatie.

Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza asigurarea de sanatate privata, iti oferim cinci motive care sa te convinga de importanta ei:

- Beneficiezi de tratamente si consultatii in sistemul medical privat – prin asigurarea de sanatate ai posibilitatea sa alegi clinici medicale private pentru serviciile medicale de care ai nevoie.

- Economisesti prin acoperirea costurilor – asigurarea de sanatate acopera cheltuielile pentru sanatate. Fie ca ai nevoie de un serviciu medical necostisitor sau unul foarte scump, in functie de tipul de asigurare, aceasta poate acoperi cheltuielile integral sau partial.

- Ai mai multa siguranta pentru sanatatea ta - posibilitatea de a apela la asigurarea de sanatate ori de cate ori este nevoie te ajuta sa optezi pentru tratarea problemelor de sanatate la timp, fara sa iti mai faci griji din cauza costurilor ridicate.

- Iti alegi furnizorul medical dintr-o retea extinsa – asigurarea medicala iti pune la dispozitie mai multe puncte de acces prin intermediul unei retele de furnizori extinsa in toata tara. In cazul in care optezi pentru o clinica in afara retelei de furnizori pusa la dispozitie de asigurator, ai posiblitatea sa optezi pentru procedura de rambursare.

- Acoperire valabila ori de cate ori este necesar – problemele de sanatate pot sa apara oricand. Serviciile medicale acoperite de asigurare sunt acoperite ori de cate ori este necesar si sunt recomandate de un medic specialist.

Mai multe informatii despre cum sa accesezi serviciile pentru sanatate prin polita de asigurare Signal Iduna gasesti aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.