Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Ce tip de companii pot oferi angajatilor asigurari private de sanatate?

Bucuresti, 28 septembrie 2016

Asigurarea privata de sanatate pentru angajati are mai multe roluri intr-o companie. Pe de o parte protejeaza sanatatea angajatilor, pe de alta parte este un beneficiu extra-salarial care contribuie la productivitatea si motivatia angajatilor in cadrul firmei.

Fiecare companie de asigurari de sanatate are propriile conditii de eligibilitate pentru a putea oferi angajatilor asigurare. Exista mai multe tipuri de asigurare, in functie de marimea companiei. Mai mult decat atat, pentru companiile mari, au posibilitatea sa ofere angajatilor o asigurare privata, cu planuri de asigurare diferite de la o categorie de angajati la alta. Acest tip de asigurare a aparut din nevoia companiilor de a oferi acoperiri diferite, in functie de specificul grupurilor.

Activitati diferite la locul de munca pot genera diverse probleme de sanatate. De exemplu, exista un set de boli ce se pot dezvolta din cauza unui stil de viata sedentar, generat de mult timp petrecut la birou si cu totul altele pot fi problemele de sanatate ale persoanelor care petrec mult timp in alte medii de lucru, in afara biroului. In felul acesta, angajatorul dispune de flexibilitate pentru a putea oferi fiecarui angajat varianta optima de acoperire.

Totusi, nu doar companiile mari au nevoie de asigurari de sanatate pentru angajati. Tot mai multi angajatori inteleg importanta asigurarii de sanatate pentru angajati, de aceea, au aparut si asigurarile private de sanatate pentru companii mici si mijlocii. In felul acesta, orice companie are posibilitatea sa ofere ca beneficiu extra-salarial, asigurarea privata de sanatate.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.