Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Card digital pentru asiguratii Signal Iduna prin aplicatia de mobil Signal Care Assistant

Bucuresti, 31 martie 2017

Asiguratii Signal Iduna au acum posibilitatea sa se identifice la partenerii medicali din reteaua noastra utilizand cardul direct din aplicatie, in vederea accesarii serviciilor medicale.

Ce trebuie sa faci pentru a folosi cardul digital?
Pasul 1: Descarca si instaleaza aplicatia Signal Care Assistant pentru telefonul tau cu Android sau iOS;
Pasul 2: Logheaza-te in aplicatie;
Pasul 3: Apasa pe iconita de card si se va afisa cardul digital de asigurat. Il poti prezenta in clinica, in locul cardului fizic, ori de cate ori ai nevoie.

Cardul digital de asigurat de ajuta sa scapi de griji. E suficient sa ai telefonul cu tine si sa ai instalata aplicatia Signal Care Asistant cand te prezinti la clinica. Nu mai trebuie sa iti incarci portofelul cu un card in plus si nici sa verifici de fiecare data cand te duci la medic, daca este la locul lui. 
Daca ai deja aplicatia instalata, asigura-te ca ai actualizat-o cu ultima versiune pentru afisarea cardului.
Nu uita ca poti folosi oricand Signal Care Assistant pentru programari online, printr-un formular simplu de completat si trimis cu o singura miscare a degetului. Solicitarea ta este preluata in cel mai scurt timp, iar aplicatia se va actualiza dupa ce programarea a fost efectuata.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.