Servicii Sanatate

Asigura-te ca esti sanatos!

Business knowledge

In calitate de reasigurator, Signal Iduna poate oferi solutii personalizate companiilor de asigurare. Experienta in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru companiile care doresc sa isi dezvolte portofoliul si sa fie active in piata asigurarilor de sanatate.

Dezvoltare produs

Poate fi personalizata in functie de linia de business (corporate sau retail). Pot fi  dezvoltate produse standard sau module care pot fi combinate si care genereaza un produs pentru clientii corporate. Continutul fiecarui modul poate fi definit astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor clientului.

Ofertare si subscriere

In conturarea ofertei se iau in considerare o serie de date, astfel incat aceasta sa corespunda nevoilor asiguratului.

Managementul membrilor si al politelor

Fiecare asigurat primeste un set de documente, care include si cardul de asigurat. Este posibila intrarea sau iesirea din asigurare a membrilor in orice moment al derularii contractului (la inceput de luna).

Managementul retelei de furnizori medicali

Reteaua de clinici medicale este gestionata de un departament dedicat, care o dezvolta in mod continuu luand in considerare calitatea si performantele medicale ale furnizorilor.

Managementul daunelor

Serviciile medicale utilizate de asigurati sunt inregistrate in baza de date in vederea aprobarii. Rambursarile sunt administrate in mod direct de catre Departamentul de daune.

Procesarea si platile daunelor

Sistemul verifica in mod automat toate aspectele legate de acoperiri, reguli si validitatea asiguratului. Decontarea serviciilor medicale catre clinicile partenere se face in mod facil datorita sistemului de pre-autorizare.

Serviciul clienti

Prin acest serviciu, clientii au la dispozitie informatii despre asigurarea lor si isi pot face programari. De asemenea, serviciul clienti se ocupa si de procesul de autorizare al serviciilor medicale.

Consultanta de risc

Tarifarea are la baza date statistice din sistemul public de sanatate din Romania, precum si experienta furnizata de propriul nostru portofoliu de asigurati.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.