Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

3 moduri prin care afacerea pierde bani fara asigurarea privata de sanatate

Bucuresti, 18 iulie 2016

Productivitatea in orice firma este influentata in primul rand de oamenii care fac parte din organizatie. Este important ca acestia sa fie intr-o forma buna de sanatate si sa se simta motivati in companie. Asigurarea privata de sanatate pentru angajati are un rol semnificativ. Noi am identificat trei moduri esentiale prin care lipsa asigurarii de sanatate poate sa afecteze bugetul companiei.

Concediile medicale lungi – cand se acumuleaza probleme de sanatate care nu au fost identificate si tratate la timp, exista posibilitatea agravarii acestor probleme, iar timpul pentru tratament si perioada de refacere vor fi mai indelungate. Incurajarea angajatilor sa aiba grija de sanatatea lor este o forma de evitare a perioadelor de absenta generate de problemele medicale agravate odata cu trecerea timpului.

Costurile cu fluctuatia de personal – prin asigurarea privata de sanatate, angajatorul dovedeste preocupare fata de nevoile oamenilor. Cand nu se simt apreciati pentru munca si efortul depus la locul de munca, scade interesul si motivatia angajatilor, iar riscul unor fluctuatii mari de personal poate sa creasca.

Productivitatea scazuta – recompensarea angajatilor prin asigurarea de sanatate privata este o modalitate eficienta de pastrare a motivatiei angajatilor. Cand un angajat amana rezolvarea unei probleme de sanatate care ii afecteaza viata de zi cu zi si productivitatea acestuia va fi in scadere.

Sanatatea oamenilor influenteaza performanta business-urilor, iar rezolvarea problemelor ajuta in acelasi timp oamenii si firmele pentru care acestia lucreaza.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.